fredag 28. november 2014

Selvlukkende hengsler

I kombinasjon med en MagnaLatch portlås har du en komplett selvlukkende og . Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av kraftige hengsler i høy kvalitet. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i. Skaphengsel selvlukkende 550. Selvlukkende utenpåliggende skaphengsel av stål. Handle raskt og enkelt på nett. Festeplate for selvlukkende hengsel , korrosjonsbeskyttet i rustfritt materiale.


Hengsel som kan brukes både til utenpåliggende og halvfordekkende dør, . Kraftig hengsel til porter og dører. For dempet og lydløs lukking av skapdører med selvlukkende hengsler. Du må bruke et sylinderbor, et trebor, et skyvelære og et sett selvlukkende hengsler.


Mål først beslagets diameter. Bruker du et skyvelære, er du . Etter en lang periode med utvikling er vi nå klar for levering av våre egen utviklede dørhengsler til kjøle- og frysedører. Forhindre skapdøren fra å slamre igjen og finn hengsler med hurtigfeste som enkelt kan monteres. Bytt ut selvlukkende hengsler hvis døren ikke lukker.


Hengsler og dørdempere i god kvalitet. Spørsmål: Den tunge døren som fører fra huset mitt inn i garasjen, går ikke . Du er kanske også interessert i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg