mandag 17. november 2014

Bil detailing

Høsten betyr at du må gjøre bilen klar for vinteren – og det handler ikke bare om å sette på vinterdekkene. Her gjelder det også å gjøre vinteren . Alle kjenner vi vel til hvordan bilen kan bli bare på en kort kjøretur om. Det å vaske bil er en relativt enkel sak, eller det kan være en hel vitenskap om du vil. Vi er din personlige detail -instruktør, og viser deg alle tipsene og rådene.


Norges største bilpleieforum for entusiaster.

Her finner du guider og diskusjoner om bilvask, polering og generelt vedlikehold av bilen. Hvor ripefri bil blir etter detailing ? Guide for skånsom vask av bil. Noen som vil ta på seg detailing av bil i Hamar. Hvor lang tid bruker dere på detailing av andres biler.


Bufret CAR SPA er det første firmaet i Norge som introduserer AUTO DETAILING. Vasking ser ut til å være en enkel prosess men for å . North Detailing SFX 1mm Polishing Pad. Autoglym Clay Detailing Complete Kit brukes sammen for å fjerne innebygde piggstøv, veisot, tjære, kvae, overspray (f.eks. lakkstøv, maling etc), industriell .

Topp service og man får alltid en skinnende ren bil tilbake ettter vask . Nå for tiden så har jeg litt lite penger, men har veldig lyst til å få utført samme behandlingen på min egen bil , gjerne hos samme person som gjorde en så utrolig . Vi har en lidenskap for biler - det er vi ikke alene om! Perfection line inneholder det råeste innen. Dem åpner ny moderne lokale på Alnabru i Oslo August og utfører alt av bil detailing , lakkbeskyttelse og rustbeskyttelse med livstids garanti. Ekstrem bilpleie eller detailing består ikke av å spyle og bone bilen jevnlig. Det må sterkere lut til, og Tommy Lund på Bryne kan bruke . En polering kan være enkel eller svært omfattende.


Dette kommer helt an på hvilken tilstand lakken på din bil er, og hvilket sluttresultat du som kunde ønsker. Status, adress mm för Bil detailing Simrishamn. Vi har vår egen bil bilpleie avdeling på Høvik i Bærum. I engelsk språkdrakt går dette gjerne under navnet Detailing , hvor formålet er å få bilen til å se helt strøken ut på alle bauger og kanter.


Vi har utstyr for å rense tekstil, AC rens, Ozon . I Bilvaskeboka lærer du alt om hvordan du vasker og pleier bilen på en effektiv og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg