onsdag 12. november 2014

Servantskap bredde 55 cm

Porselen er det hardeste og mest slitesterke materialet en servant kan lages av. Finnes i bredde : 4 og cm. Servantskap i hvit matt med skuffer. Vi har praktiske oppbevaringsløsninger i massevis av designer og størrelser.


Mål, skrog: Bredde :cm. Med en enkel front, smalt håndtak og servant i tynt porselen er dette en serie man lett kan. En unik håndservant til selv de minste baderommene. FORMA servantskap 140x45D hvit skuffer dør integrert håndtak 6. Leveres som avbildet med keramisk servant , stort rektangulært speil med LED-lys og flotte høyskap med frostede glass i. Den grå innredningen til Svedbergs er en perfekt match til gulv eller vegger i marmor.


Leveres komplett med servantskap , proselensservant og speil med belysning - alt i en pakke. Høyderegulering elektrisk, JA. Løftekapasitet maks, 15 kg. Avlastningsflate, JA, info. Legg merke til høyskapets bredde og funksjonalitet med skuffer innvendig.


Bianca servant kan også benyttes på Aurora møbler. Fullen underskap til servant ! Du kan velge å dykke ned i møbelpakker hvor underskap og servant er satt. Velg møbelpakke etter bredde. Det er også løsninger med servantskap med forskjellige bredder og høyder, og.


Enkel og tidløs servant med halvsøyle som skjuler vannlåsen. Underskap Ifö Keramag Renova Nr. Rektangulær servant medr dypt basseng og god ergonomisk utforming. Oval servant med dypt basseng og god ergonomisk utforming.


Toppmontert eller heldekkende servant. Sora designspeil over Formia i grå med porselen servant. Material: Matt svart porselen. Det populære Tivoli speilet er nå å få i cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg