onsdag 12. november 2014

Hjerteinfarkt symptomer

Vanlige symptomer på et truende eller oppstått hjerteinfarkt er akutte brystsmerter og ubehag. I mange tilfeller føles det som et bånd som strammer rundt brystet. Les mer om sykdommen, de vanligste symptomene du . Det kan være vanskelig å avgjøre om det er snakk om et hjerteinfarkt eller andre sykdommer som gir smerter i brystet. Mange velger å overse symptomer , men .

KAN VÆRE TEGN PÅ HJERTEINFARKT : Det er mange kvinner som ikke er klar over at en del vanlige sykdomstegn også kan være symptomer. Lær deg å kjenne igjen de første symptomene. Et hjerteinfarkt er en potensielt dødelig tilstand. LES OGSÅ: Tidlige symptomer på hjertesykdom. Symptomer på hjerteinfarkt kan være veldig ulike fra person til person, og ikke minst er det viktig å huske på at det er forskjeller mellom kvinner . Her er tegnene du skal se etter.


Noen sier at hjerteinfarkt forårsakes av en blodpropp i hjertet. Noen hjerteinfarkt gir ikke symptomer , disse kaller vi stumme hjerteinfarkt.

En blodpropp i hjertet sitter. Hva er årsaken til hjerteinfarkt ? Gå til Symptomer - Hovedsymptomet ved hjerteinfarkt er klemmende, pressende eller. Ledsagende symptomer kan være kvalme, oppkast, tungpust, . Hjerteinfarkt kan ha mange ulike symptomer.


Men de fleste får noen klassiske kjennetegn. Blant annet har kvinner ofte mindre typiske symptomer enn menn. Høy smertetoleranse kan forklare fravær av symptomer ved stumme hjerteinfarkt.


Stumme hjerteinfarkt er et skjult folkehelseproblem som utgjør . En av de største årsakene til akutt og uventet hjertestans i Norge i dag, er hjerteinfarkt. Særlig for kvinner kan smertene være diffuse. Dersom det er tilfeller av hjerteinfarkt i din nære familie, bør du være ekstra oppmerksom.


Symptomer Typiske symptomer på infarkt er smerte, vanligvis lokalisert . Overlege ph Mai Tone Lønnebakken, forteller at kvinner oftere har andre symptomer på hjerteinfarkt enn menn. En norsk studie viser at omkring halvparten av dem som får et akutt hjerteinfarkt , har hatt symptomer året før. Men svært få menn og kvinner . Symptomene skal særlig kvinner være oppmerksomme på, da de kan være .

FORSKJELLIGE SYMPTOMER : Kvinner får forskjellige symptomer ved hjerteinfarkt enn menn. Det er verdt å merke seg at mange av de som har hjerteinfarkt , og spesielt kvinner, har lite eller ingen. Visste du at kvinner og eldre mennesker ofte får andre symptomer på hjerteinfarkt enn menn?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg