onsdag 19. november 2014

Uttrekkbar levegg

Med en levegg kan du skjerme uteplassen for vind eller innsyn om ønskelig. Europris har et bredt utvalg innen uttrekkbare levegger på rull! Hagemiljø › Solskjerming › Utrekkbar levegg Bufret Lignende Felleskjøpet nettbutikk - Utrekkbar levegg. Veggmontert levegg har flere funksjoner, og blir som en ekstra vegg å regne til uteplassen.


Den vertikale rullegardinleveggen er en stående kraftig rullegardin i kassett. Levers i inntil meteres høyde .

Her viser vi seks ulike stiler - både levegg på rull og i tre. Norsol er en annen leverandør som tilbyr uttrekkbare levegger i tekstil. Dette er en stilren og praktisk levegg.


Leveggen skjermer for innsyn og vind og gjør . Sideseil er en perfekt måte å kunne komme i le for vinden eller skjerme innsyn når man selv ønsker. Passer perfekt i på terrassen hjemme eller på hytta. Hos MAXBO finner du skjermvegger, også kalt sideseil, som er uttrekkbare.


Skjermen skaper raskt en flott og moderne . Her får du ikke bare én, men to levegger på rull til verandaen.

Da er en levegg eller to tingen, men dette kan gjøres på mange måter. Det finnes også levegger i form av uttrekkbar duk på rull, som en slags . KLASSISK LEVEGG : Den klassiske leveggen er i tre, og finnes i mange. Siro levegg passer perfekt til solskjerming og vindskjerming. Duken fra leveggen trekkes enkelt ut av kassetten for hån og kan festes i en valgt posisjon.


Praktisk levegg som tas ut og inn etter behov. Trenger du en lun krok er dette en praktisk og enkel . Uttrekkbar levegg i aluminium og polyester. Høyde 6m og lengde opptil 3m. Levegg er den ideelle beskyttelsen mot vin innsyn og varme fra sol. Levegg kan monteres både på terrasser og balkonger.


Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel. Sameiemøtet besluttet den 29. Vi opplyste på sameiemøtet . Kassett i pulverlakkert aluminium. Duk i 1 akryl som igjen er teflonbehandlet. Du kan også bygge din egen levegg, og her gir vi deg guiden til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg