torsdag 13. november 2014

Innbyggings wc

Teknologi for bedre brukervennlighet. Finn det toalettet som passer ditt baderom! Gustavsberg har løsningene for gode fiksturer.


Triomont-fiksturen vår er enkel å montere og passer godt inn på de fleste bad. Siden den gang har dette blitt den nye standarden når man bygger hus eller pusser opp . Et førsteklasses installasjonssystem som tilbyr overlegne funksjoner og egenskaper.

Rapid SL-systemet gir deg friheten til å utforme ditt optimale baderom ved å . Det finnes mye trivsel i et vegghengt toalett. Her finner du innbyggingstoalett i de fleste prisklasser og størrelser. Lurer du på noe, kontakt oss!


Produsert i godkjent våtromsplate. Del en av serie på to artikler hvor du lærer hvor raskt og enkelt du selv monterer et vegghengt toalett. Med innbygging av disse installasjonene kan en lekkasje foregå over lang tid. Komplett vegghengt toalett.


Består av toalettskål i porselen, Sintef-godkjent innbyggingssisterne og hvit trykkplate.

Toalettsete medfølger ikke, men kan . Duofix – det omfattende systemet til montasje foran vegg og selvbærende montasjeelementer for lette konstruksjoner for alt sanitærutstyr. Her på BilligVVS har vi gjort det enkelt for deg å finne det riktige . Grohe gir års garanti på Solido, . Dette er produsert i godkjent våtromsplate. Sisternen er velegnet til montering foran vegg eller innbygging i skjelettvegger. Det kreves ingen ytterligere tilgang for fremtidig service på sisternen.


WC fleur bluetabs Geberit. Pakke med stk tabeletter. Innløpsventil til høyt- og lavthengende sisterner av plastikk,. Svarer vanligvis innen tre timer. Profilinformasjon om selgeren.


Ny knapp til innbyggings. Bufret Et toalett er en langsiktig investering som det er verdt å betale litt ekstra for. Og selv om produktet kanskje ikke er det mest interessante for folk flest, er det et . WC -tablett som gir blått skyllevann.


Engelsk toalett er nøkkelen til gammeldags baderomsinnredning. Skal du renovere badet, montere wc eller, koble til et kjøleskap med vann eller har behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg