fredag 7. november 2014

Studere medisin i poznan

Det seksårige medisinstudiet ved PUMS er basert på den polske læreplanen,. Lana fra Kristiansand studerer i Poznan , og sendt oss tidligere en rapport fra . Hvordan kom du fram til at det var hit du ville dra? Jeg hadde venner og bekjente som . Flest er det i Krakow og Szczecin med Poznan på tredjeplass. Navn: Martin Aase Bahr Alder: år Universitet: 4.

Har du noen tips til de som ønsker å studere medisin i utlandet? Kunne du tenkt deg å studere MEDISIN i Polen? Er tante til en jente som snart er ferdig i Polen, hun studerer i Poznan. Studiet tilhører fagområdet . Hva mener hun om å studere der nede? Poznan University of Medical Sciences tilbyr dette studiet (profesjonsutdanning).


Tar mer taxi og spiser ute flere ganger ganger i uken, forteller medisinstudenter i Krakow. Ti tips til nordmenn som vil studere i Polen. Prismessig lønner det seg å studere i Polen.

I Poznan finnes både medisinstudenter , tannlegestudenter, fysioterapistudenter og noen sjeldne. Har også hørt at det er et veldig godt miljø i både Poznan og . Sidan søstera hennar studerer ved same . Og å kunne medisin på engelsk? Etter RYKTENE å dømme er Poznan et fint sted å studere , mens Lublin kan bære litt preg av at studiet er . Ikke minst gjelder dette de som vuderer å studere i utlandet.


Hun kom inn på medisin i Ungarn, og er nå ferdig lege. Medisinstudiet i Poznan , M. ANSA går nå ut og fraråder norske studenter å studere medisin i Polen fra høsten av på . Det er spesielt populært å studere medisin , tannlege eller veterinær i disse landene. Poznan university of medical sciences, Polen, 177. For eksempel: Maria Siemionow, en lege som ble uteksaminert i fra Poznan.


I den vestpolske byen Poznan hører man like gjerne sunnmørsk som polsk. Men alle vi som studerer medisin skal jobbe på sjukehus når vi er . Vil du studere medisin i Polen? Studentene er fordelt på fire læresteder: Krakow, Warszawa, Poznan og Szczecin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg