fredag 7. november 2014

Jbl trådløs høyttaler

JBL Boombox trådløs høyttaler (sort). JBL Flip trådløs høyttaler (sort) - Ta med deg dine musikkfavoritter og sørg for at stemningen når nye høyder! Se best pris på JBL høyttaler.


Trenger du en bluetooth høyttaler ? Sammenlign priser og se tilbud på JBL høyttaler før du kjøper. Prisguiden - Den enkleste . JBL Xtreme trådløs høyttaler , Svart. Rask levering eller hente selv. Butikk og lager samme ste Gi anbefaling! Elkjøp Elkjøp, i, Kjente merker til lave priser.


JBL har laget høyttalere i flere menneskealdre, og selskapet, som er en del av Harman-konsernet, har et program som er bredere enn de . Europas største elektrokjede. Gjør en god og trygg handel i vår nettbutikk. Trådløs høyttaler finner du billig hos Power på nett og i butikk! Trådløse høyttalere kan være praktiske å ha både hjemme og på farten.


Illustrasjonsbilde: Audio. Resultatet er basert på 17 . Via JBL Connect kan du koble flere enheter sammen med hverandre og bygge opp . Nyt musikken der du er Vanntett, trådløs , oppladbart batteri og USB-tilkobling for å lade mobiltelefonen gjør trolig JBL Charge til den er ultimate bærbare . UE Boom JBL Flip og Libratone Too møter hverandre til trekamp. Hvor kommer de rare lydene i den trådløse høyttaleren fra?


Her merker høyttaleren JBL Flipskiller seg spesielt ut. JBL holder imidlertid trivelig nok det den lover, altså at høyttaleren klarer 30 . Liten og lett trådløs høgtaler, med god lyd og opptil timer spilletid. Før høyttaleren og BLUETOOTH-enheten sammen og ha dem maksimalt meter fra.


For å bruke tilføringsfunksjon for høyttaler , par med høyttaleren hvor . Har du en JBL trådløs høyttaler og opplevd at den av og til bare slår seg av? Bluetooth, Batterilevetid 15t, 2. Dette kan skyldes en funksjon som skal slå den av om den ikke er i bruk. Med Sonys Extra Bass-teknologi. Funker helt fint og Tilstand ser dere på bilde. JBL Go Brukt kommer uten lader.


Litt skiten på hjørnene, men lyden er fortsatt like god som ny!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg