tirsdag 18. november 2014

Hamp og gjengepasta

Nå skal det på gjengepasta , men det skal bare brukes en liten klatt. Lagerstatus i nettbutikk: stk. Jeg fant ikke gjengepasta , så jeg klina på litt colgate på hampen.


Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen. Vi har under listet opp lignende produkter fra samme . GEB Gjør det selv sett med .

Godkjent til gass og drikkevann. Unipak Multipak pakksalve er en grå, ikke herdende høyvikose oljepakksalve, består . Har du gjengetape, funker det like greit som hamp og pasta. Ikke bruk for lite, surr på minst ti- femten omganger.


Start innerst og jobb deg . Unsubscribe from Steinar Holbæk? GEBATOUT - gjengepasta. PTFE-tape og glidemiddel for plast, bare for å.

Fester også på vann – og oljevåte gjenger. Egnet for PVC og er korrosjonshemmende. Det finnes sikkerhetsdatablad for produktet. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Har brukt gjengetape, men ser nok nå at jeg burde ha brukt hamp. Bufret mot boksens vinkelnippel skal tettes med hamp og gjengepasta. Pakksalve forenkler montering, gir. Eksempelet viser installasjon av LK Anslutningskupling inkl. Daglig leder: Alf Olav Næsbø.


En kan da enkelt demontere rørdelene ved eventuelle . Unipak 65g hamp og 13g gjengepasta i GDS pakke. Scanpart hamp og gjengepasta 40g V269. Beklager, produktet er ikke tilgjengelig hos oss. Vi har derfor funnet noen andre produkter vi håper du kan like . Pose med hamp og gjengepasta 200g. Gjengeskjøt mot boksens vinkelnippel skal tettes med hamp og gjengepasta.


Erstatter hamp , tape og pasta.

Produktet sikrer fullstendig kontakt mellom gjengene og gir. Produktet vil ikke krype, krympe eller blokkere systemer. Gir tette og fleksible skjøter . Hamp og gjengepasta i samlesett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg