fredag 14. november 2014

Glassbrikker tre

Vi tilbyr et bredt sortiment innen interiør på nett. Et gryteunderlag eller en glassbrikke beriker bordet både til hverdags og fest, . Disse bordskånerne er et nydelig supplement sammen med Olo krus og asjetter! Små bordbrikker som kan brukes til både lite tefat til krus, eller som glassbrikke.


Vi har flere varianter å velge mellom!

Bestill dine glassbrikker her ! Det finnes brett i samme serie. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Beskytt og dekorer bordet med våre kuvertbrikker! Du kan velge mellom massevis av mønstre, materialer og farger som gjør måltidene mer stilfulle.


Et dekorativt og eksklusivt sett med glassbrikker laget av fossilt tre. Trevirket har gjennomgått en naturlig forkislingsprosess gjennom millioner av år slik at det har.

Mancala, eller Kalaha, som det også kalles, er et spill som stammer fra Afrika. Spillet er for to personer. Rubens Skattkammer har stort utvalg av brettspill til barn og voksne. Kom inn og se vårt utvalg. Lyst tre er fint, og har man tilgang på litt plank, ei sag og pussepapir kan.


Wagon Trend Grey glassbrikker - pk. Pakke med glassbrikker i tre stykker i hver pakke Størrelse: X cm. SJØVEGAN: Bernt-Egil Berntzen har igjen lekt seg med sin private laserkutter og har nå begynt produksjon av handlaget glassbrikker av tre. Vi vet alle hvor vanskelig det kan være å finne på en morsom gave til bestefar, pappa, mann eller bror. Kay Bojesens trivelige ape, Little Bird fra Normann Copenhagen, Nunu- elefantene fra WOUD eller bjørnefarmilien fra Lucie Kaas, hvilken vil du helst ha selskap . AJ glassbrett i rustfritt stål fra Stelton.


Bli den første som omtaler dette produktet. Syv stk glassbrikker i ensfarvet rø også i egendesignet. Pris: 8- Kjøp Brikke hos Adlibris.


Ulike morsomme design, firkantede eller hjerteformede coasters.

Enkel å bestille, rask levering! Curve glassbrikker , hippo grå. Heklede DROPS glassbrikker i ”Muskat”. Glassbrikker - Europall (stk).


Eller skal ikke de tre luftmaskene regnes med som en stav?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg