torsdag 6. november 2014

Reoler og seksjoner

Vi tilbyr reoler og hyller i mange varianter til stuen din. Stort utvalg av flotte seksjoner. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk.


Trenger du en solid bokhylle som tåler tung litteratur? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Vi kan tilpasse hyllene etter mål slik at de passer til din vegg. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Vi har også masse løse deler til seksjoner til salgs fra 4kr.


Ring eller send mail for pris. Krosby Møbler har seksjoner og bokhyller i forskjellig stil og tresorter. Rask leveranse på Delta Reol - Fire seksjoner.


Se vårt store utvalg av Reoler til gode priser.

Besøk IKEA på nettet for å finne et hyllesystem som passer perfekt til å oppbevare og vise frem bøker og andre ting! Delene er laget av robust, massiv furu, og kan males eller oljes etter ønske. Les mer om IVAR-systemet i kjøpehjelpen. Besøk oss for å holde stuen ryddig med svært rimelige oppbevaringsmøbler! Du kan velge mellom skap, hyller og skjenker i en mengde ulike stiler.


Hyller og reoler for stuen, gangen eller soverommet. Frame 2 hvitbeiset ask, by Lassen,. To komplette hyllesystemer for fots container. Hvert hyllesystem består av en grunnseksjon og fire påbyggingseksjoner med fem hyller hver. Reoler med kraftige hylleplater som leveres i ulike høyder, dybder og lengder.


Kraftig Småvarereol seksjoner - 621mm. Hver seksjon kan stå separat. Ingen rygg- eller sidestag gir . Den perfekte garasjereolen hyller.


Butikkreol - Småvarereol - Reol - Rullearkiv - Nettinghylle - Arkivhylle - Lagerhylle. Hylleseksjon, galvanisert seksjon , testet og godkjent i henholdt til TÜV-GS.

Finn Gratnells reoler og innlegg i egen kategori her. I dette vinduet skal du finne tabell mfor oppslagsordet seksjon. AllBiz - Global B2B Marketplace ▻ ALL. BIZ - Photos, Descriptions and Minimum Prices, Companies.


Bufret Lignende Bolia- reoler og hyllesystemer gir deg mulighet for å få oppfylt dine ønsker og holde det pent samtidig. Hyller, skuffer, esker og rom – vi er klare til å ta imot .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg