fredag 7. november 2014

Stikkontakt vaskemaskin

HeiSkal plassere stikkontakt for vaskemaskin på bad. Denne blir da temmelig nær vannuttak for vaskemaskin. Hvilke krav gjelder for avstand . Ettårsbefaring innlegg 1. Stikkontakt ved dusjkabinett innlegg 7.

Elektrikker hjelp: plassering av stikkontakt og vaskemaskin på bad. Fritid › Hus, hage og oppussing Bufret Lignende 25. Pusser opp badet og har følgende . Krav om industrikontakt til tørketrommel og vaskemaskin ? Hvorfor monteres stikkontakter så høyt på veggen? Sette opp stikkontakt på bad - Hus, hage og oppussing 19. Avløp til vaskemaskin hadde jeg tenkt å sette midt imellom vaskem.


Lager opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Vaskemaskin og tørketrommel kommer nå under en benkeplate. Problemet er elektrikeren. Vi monterer i alle fall en dobbel stikkontakt i vaskeskapet ved siden av i vårt nye kjøkken.


I baderom med lampepunkt i tak. Boliger i Norge har for lite stikkontakter. Hvor mange stikkontakter trenger du egentlig? Mange plasserer vaskemaskin og tørketrommel på badet.


Overrasket skrev: Hvis man ikke engang klarer å holde nok liv i lidenskapen til å kline daglig er jeg litt usikker på hvorfor man . Halvparten av de spurte bruker ikke vaskemaskin , oppvaskmaskin eller tørketrommel på natten. Men vi er tilsvarende bekymret over at tre av . I stedet for at man setter opp nye stikkontakter eller nye ledninger fra sikringsskapet, bruker folk skjøteledning. Dette har ført til en god del . Skal dere ha vaskemaskin eller tørketrommel på badet, skal disse være plassert utenfor sone og 2. Hvis det andre produktet ikke fungerer, er problemet . Badet trenger en ekstra stikkkontakt for vaskemaskin og tørketrommel. Vi hjelper deg med anbud på stikkontakt.


Kurs til vaskemaskin med jordfeilautomat 2x16A og stikkontakt.

Du må ikke koble en vaskemaskin med. Ta strømkabelen ut av stikkontakten ved å trekke ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg