fredag 7. november 2014

Kite oslo

Her finner du informasjon om kiting , kitekurs, kitespotter - vær og vind! Var en kolega av meg som snakket om Maridalsvannet i alle fall for kiting nå på. Snowkite til meg, men hvilken? Kiting i Moss innlegg 12.


Bli med på kite kurs i vinter! Bjørge har nå vert lærling på Urge i et år.

Med dette er han halvveis i . Oslo Kiteskole er opptatt at alle skal lære å kite på våre kitekurs, vi har derfor max 4 . Med KITE ønsker vi å symbolisere våre ambisjoner, egenskaper og ikke minst hva vi ønsker å tilby kundene våre. Har du ikke utstyr men vil ut å kite ? Vi har også morsomme leketøy som bølgebrett, wakeskate and landbo. Før vi grunnla selskapet, brukte vi all vår fritid på surfing og reise rundt i . You can kite in the middle of Norways´ capital, Oslo.


It´s a frozen lake with plenty of snow.

Gutter og jenter på år kan lære å kite ! Dette er noe alle kan drive me fra til år! Hos oss finner du et stort utvalg for Snowboar Windsurfing, Kitesurfing ,StandUp. Sammen med North Kiteboarding har du en trygg partner med SrfSnoSk8.


Solastranden, utenfor Stavanger, er Norges kite -paradis, og egner seg. Informasjon om kitesurfing og kiteboarding. For deg som vil prøve kiting på land eller vann, med surfebrett, bodysurfing, vogn, ski eller snowboard. Oslo Kiteklubb er Norges første klubb i sitt slag, og har som formål å samle likesinnede i Oslo og omegn.


Klubben har fokus på både kitesurfing. Vindforholdene langs verdens strender endrer seg i takt med årstidene. I samme takt forflytter kiterne seg over kontinentene. Oslo kiteskole holder nybegynnerkurs på Ekebergsletta. Er du usikker, kan du prøve første min gratis uten forpliktelser.


Recently I moved to Norway for the summertime. I live in Moss, a cosy small town min south of Oslo by car or train.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg