torsdag 27. november 2014

Glasslister i pvc

PRIMO glasslister i plast er en effektiv løsning til renovering av trevinduer. De vedlikeholdsfrie glasslistene suger ikke vann eller uttørrer som lister i tre. Alle H-vinduer leveres i dag med glasslister i skummet PVC som standard for enklere vedlikehold.


Vi lagerfører vedlikeholdsfrie glasslister som er produsert av Primo i skummet PVC. De brukes i dag mye av vindusprodusenter og glassmestere. Primocel glasslistsystem kan anvendes på alle vanlige vindustyper.

Bunnglasslist pvc 16x28mm hvit 5m. Kanskje kjenner du problemet med punkterte isolérglassruter, men visste du at det kan skyldes råtne glasslister av tre? Glasslist pvc 15x17mm hvit 5m.


Nye glasslister løser problemet. Har glasslistene dine begynt å dårlige? I Bergen lagerfører jeg glasslister. Har du glasslister som begynner å bli slitne?


Fortvil ikke, vi har glasslister i pvc. Vedlikeholdsfrie selvsagt!

Hvor får man kjøpt glasslister enten i tre eller pvc ? Med frest spor til gummipakning. Når det gjelder vinduer med PVC glasslister blir disse montert med en synlig stift. Norgesvinduet har skjult stifting på treglasslister og karm og rammehjørner. Listverket lagerføres i dybder på 1. Home Tilleggsutstyr PVC Vinduer Sprosser og glasslister. Likevel er det nødvendig å. Tur-Plast er produsent av lavenergivinduer i PVC og aluminium.


Vårt utvalg omfatter: uvanlige . På vinduer i andre farger enn hvit, leveres glasslistene standard i tre, . Lister, glasslister i pvc fra FINN. Spilka leverer kundetilpassede løsninger tilpasset akkurat ditt behov. Pga av råte og svekkete glasslister må disse byttes.


Karm og ramme i laminert furu. Ytre lameller av kjerneved. Noen anbefaler pvc, andre alu. Er jo dyrere enn nye glasslister i pvc.


Innvendige glasslister som gjør det vanskelig å fjerne glassruten fra utsiden gjør vinduene sikrere enn tradisjonelle vinduer. Kvalifiseringsprogrammet skal bidra til at flere med nedsatt arbeids- og inntektsevne og med få eller ingen ytelser fra folketrygden .

Vi kan også levere dører og vinduer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg