fredag 21. november 2014

Sirkulasjonspumper

Her finner du et stort utvalg av pumper til fantastiske priser. Spør vår kundeservice hvis du trenger hjelp! Tross høyteknologi, kvalitet og driftsikkerhet er pumpene også meget konkurransedyktige på pris. Alle DAB´s elektroniske sirkulasjonspumper er ErP- klassifisert.


Vi har et stort utvalg av sirkulasjonspumper fra Grundfos og Smedegaard. Alle kan handle - både private og bedrift. Enkel el-tilslutning med ALPHA-stikk. Energiforbruk vises på LED-display. MAGNA3-serien, med en maksimal løftehøyde på . Alphaer neste generasjons.


Vi fører alle typer sirkulasjonspumper til bruk for distribusjon av vann med riktig trykk og temperatur til blant annet bolig og industri, i hele Norge. Omtrent en tredjedel av all el-energi som forbrukes innen EU, bruker forskjellige typer av sirkulasjonspumper. Det finnes med andre ord en hel del el – og . Det er sirkulasjonspumpen som fører det varme vannet rundt til . Vi har nå blitt importør for Smedegaard pumper i Norge. Smedegaard er en dansk pumpeleverandør med fabrikker i Danmark, Sveits og . Gjennom bruk av WITA høyeffektive pumper kan energiforbruket sammenlignes med en konvensjonell sirkulasjonspumpe.


I EU finnes det over 1millioner sirkulasjonspumper med et totalt . Type sirkulasjonspumpe er avhengig av bruk, . AquaClear Powerhea Eheim Compact, Eheim Universalpumpe, Seio Super Flow. Sirkulasjonspumper reimdrevet. Bilde av Jabsco sirkulasjons . Emaux sirkulasjonspumpe 0. Svært energieffektive sirkulasjonspumper NMT med permanent magnet motor . Produktinfo Spesifikasjon Dokumenter Relaterte.


Vedlikeholdsfri våtløper (tetningsløs).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg