fredag 21. november 2014

Stor skjærefjøl

Leter du etter et praktisk skjærebrett? Bakeren og Kokken har flere forskjellige modeller som både er praktiske og flotte! Blant annet har vi robuste skjærebret. Tilbudspris 69- Før 89-.


Joseph Joseph, chop2pot stor sort.

Modern House, aronia skjærefjøl 42x18cm. Popularitet, Navn, Pris Høy - . Vi bruker cookies for å gjøre nettsidene relevante for deg. Cookies er knyttet til IP- adressen din, og er ikke knyttet til andre personlige opplysninger.


Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Nokon som veit korhenne det selges store skjærefjøler i plast? Solid skjærefjøl til proff bruk!


Picture of Proff skjærefjøl stor.

Treverk er et materiale som gjør seg veldig godt med sin lunhet og varme uttrykk, i bufféen, på bordet og i andre serveringssituasjoner. Skjærefjøl plast hvit 74x25x2cm Xantia. Uskjærebrett er designet av Anne Qvist. Den er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser og er svært funksjonell - bl.


Kjøp fra: Kitchen Living Dining. I vårt sortiment finner du mange skjærebrett som . Chop2Pot skjærebrett stort sort. Plastfjølene vasket i oppvaskmaskin ga forholdsvis store utslag på . Et lite inspirasjonsinnlegg om et kjøkkenredskap jeg ikke kan leve uten! Her er min egen personlig skjærefjøl som er så fin at jeg hittil ikke turt å . Her vil vi lage en skjærefjøl med anslagskant, slik at den ligger godt fast på kjøkkenbenken. Platestykket som er saget ut er litt skjevt, . Stor skjærefjøl av ekte tre.


Merking skjer med trykk eller lasergravering. Tøff skjærefjøl i massiv eik. Flott både som skjærefjøl og serveringsfat.

SKJÆREBRETT STOR 46X32CM KIT. Her finner du en oversikt over flere skjærefjøler laget i ulike tresorter. Bruk den til skjærefjøl , serveringsfjø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg