torsdag 27. november 2014

Skjære laminert glass

Jeg skal skjære endel glass på 8-mm,til diverse delevegger i. Jeg har en laminert glassplate fra Ikea som jeg sulle ha skåret av litt. Har tidligere prøvd med vanlig glass skjærer uten å klare å dele denne. Om det er laminert kan man skjære i det ved at man legger ett kutt på hver side av glasset og heller sprit i kuttet. Så tenner man på spriten mens .

Hvordan å kutte laminert glass. Den laminerte glass har vanligvis to eller flere biter av glass bundet sammen ved høy temperatur og trykk, med . Skjære i innbruddsikkert glass ? Hjelp til å lage PC-bord i laminert glass. FORSKJELLEN PÅ HERDET OG LAMINERT GLASS.


Frontruter er to lag utherdet glass med laminering i midten, er det ikke så? Man skal kunne bruke vanlig glasskjærer, skjæres fra begge sider .

Med riktig verktøy og litt veiledning er det faktisk ganske enkelt. Glasshyller fås i forskjellige størrelser og forskjellige typer glass. A video showing how to cut flat laminated glass. The tools and techniques used to cut this type of glass. Laminert glass : -eller flere glasslag som er satt sammen med en sikkerhetsfolie mellom glassene.


Folien mellom glassene kan ha forskjellig tykkelse og om . Dem skal settes inn i plassbygde karmer på en grillhytte. Glass som er trygt å bruke er laminert glass , herdet glass eller herdet, laminert glass. Skal det brukes glass i rekkverk skal glasset være . Etter at glasset er herdet lar det seg ikke bearbeide. Herdet glass er godkjent som sikkerhetsglass. Det kan ikke slipes, skjæres eller bores hull i. Alt dette må skje før herding.


Dersom glasset blir utsatt for . Risikoen for skjæreskader blir minimal og man vil nor‑ malt ikke kunne falle igjennom et laminert glass. Når man skjærer laminert glass så vet jeg noen glassmestere fyller kuttene med terpentin og tenner på.

Vet ikke hvorfor men har bare sett de . I motsetning til termisk herdet glass kan kjemisk herdet glass bearbeides etterpå. Man kan slipe, skjære og bore i det, men de kantene som blottlegges av slikt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg