tirsdag 10. april 2018

Betong b20 vs b30

Betong er en betegnelse på et byggemateriale fremstilt av sement, vann. Vet at Bleveres i 500Kg. Kan denne brukes til alt? Grunnarbei mur og betong.


Til denne bruken her er det ikke noe problem å blande Bog B30. Tørrbetong til bruk ved støping og muring av naturstein.

Sammenlign Fjern sammenligner. Bvelges der man ønsker høyere fasthet og større slitestyrke enn B20. Både murmørtel og betong kan du blande selv, men det mest praktiske er å benytte ferdigblandede tørrmørtler. Velger du denne metoden, er det viktig at du benytter standard sement til betong og mursement til muring og pussing.


Normalt trenger du ikke mer styrke enn B20. Trenger du sterkere mørtel, ber du om B30. Innen betong er det en rekke europeiske standarder som er klare eller under utvikling.


Den finnes i mange varianter med . Sement (kg), Sand (kg), Stein (kg), Vann (liter).

Produktet består av portlandsement og ovnstørket kvartssan med en kontrollert kornkurve. Weber Ber spesielt godt egnet innvendig og utvendig når man ønsker høyere fasthet og større støpetykkelser enn ved bruk av Weber B20. Bgir en større slitestyrke og høyere fasthet enn B20. Weber tørrbetong som er godt egnet når man ønsker høyere fasthet og større støpetykkelser enn ved bruk av Weber B20.


Mindre støpe- og murearbei- der f. Btørrbetong Ultipro 25kg selges på Sør- og Vestlandet. Btørrbetong Ultipro 25kg selges på Østlandet og i Nord. Ber en tørrmørtel som kun skal blandes med vann for å få en bruksferdig mørtel for støping,.


Støpearbeider som påstøp på gulv, trapper og . Gir vann- og frostbestandig betong etter herding. Ber tørrbetong til de fleste støpearbeider. Kan brukes både innendørs og utendørs.


Perfekt for å støpe søyler og for reparasjoner . Pakning: og kilo sekk. Ved et bestemt forhold mellom sement og tilslag er det imidlertid . Saint-Gobain Byggevarer AS - Weber WEBER BTØRRBETONG 25KG 79. Weber Grå Slemming brukes til slemming av Leca, tegl og betong og i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg