onsdag 11. april 2018

Ovnslakk sort

En varmebestandig lakk til reparasjon av lakkskader på ildsteder, røykrør og gnistfangere etc. Sort metallic ovnslakk , benyttes til reparasjon av lakkskader på ovner og røkrør. Farge tilpasset dagens ildsteder. Ovnslakk sort matt, reparasjon av lakkskader på ovner og røkrør.


OVNSLAKK SENOTHERM SORT 400ML SPRAY, VARMEBESTANDIG SORT LAKK.

Du må legge minst vare i . Brukes på ildsteder, røkrør, gnistfangere o. Påføres når overflaten er kald. Husk med denne trenger du kost! Er overflaten på ovnen slitt eller rustet?


Ovnslakk kan være en god løsning for å få bukt med problemet. Tolmer Sort ovnslakk for ildsteder, røykrør, gnistfangere osv.

Lakken er varmebestandig og påføres når. Rist boksen godt før bruk. Varmebestandig sort lakk, benyttes til reparasjon av lakkskader på ovner og røkrør. Tilpasset dagenes ildsteder. Dobbelklikk på illustrasjonen over for å se hele bildet.


Norges ledende byggevarehus. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. På lager (kan bli restordre).


Hylleplass: Legg til i innkjøpslisten. Jøtul har en spraylakk som kan brukes. Det er en matt lakk som finnes i sort og grå. Celco spraylakk fra Nordsjø er et annet produkt, den finnes . Pusses ned med stålbørste på vinkelsliper(husk briller) og lakkes to støk med Tolmer sort ovnslakk.


Driver krisesenter for gamle . Her har vi demontert ovn og alle deler er sandblåst og etter kundens ønske var denne lakert i sort ovnslakk.

Så det er håp for emaljerte ovner. Utepeisen finnes i kun en modell. I blank metall eller i sort matt ovnslakk. Platestål) Sort Sprayboks Sort Sprayboks 200ml 400ml Ant pr kartong Art.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg