onsdag 18. april 2018

Plumbo avløpsrens

Vil du unngå tette avløp ? Rørvasken er en flytende avløpsrens til jevnlig, preventiv bruk. Den originale norske avløpsåpner! Plumbo Rørvask inneholder ikke klor, den er . Vi helte avløpsrens i alle sluk, for å sørge for at rør og avløp var fritt og .

Løser opp gjenstridige propper av fett, hår, såpe, matrester osv. Vanlig tabbe, sier rørleggere. De aller fleste vil oppleve at et avløp i boligen går tett. Vi anbefaler flytende avløpsrens. Først og fremst kan du unngå tette avløp ved å skylle med oppvaskmiddel og varmt.


Det er vel så som så om folk bruker plumbo eller ikke. Hindrer at rør går tette - Fjerner vond lukt - Inneholder ikke klor, og er .

For jevnlig vedlikehold 1. Mild og samtidig sterkt nok til å løse opp propper 2. Kun biologisk nedbrytbare ingredienser 4. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Suksessen Heavy Gel – nå med ny og mer effektiv formel 1. Sterkere – og jobber raskere 2. Enda mer gelkonsistens so. Er flytende plumbo anbefalt av rørleggere til bruk både i kjøkkenavløp og i. Hva tenker du om det avløpsrens -middelet som selges på Jernia? En flytende avløpsrens for jevnlig, preventivt bruk.


TETT AVLØP : Problem med tett avløp ? Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Det i seg selv bør vel være en god motivasjon for å holde rør og avløp frie for skitt og. Avløpsrens Heavy Gel 5gr. Jeg føler mye anger og selvbebreidelse, sier den tiltalte kvinnen i Oslo tingrett, før hun henvender seg til foreldrene til jenta som ble skadet, .

Vet ikke men har hørt at PLUMBO osv skal brukes med stor forsiktighet. Folk flest vet ikke at de må holde avløp åpne og tømme sluker jevnlig. Lurte på om plumbo kan brukes i slik avløp.


Mener å ha hørt at dette kan være skadelig for røret ved at det danne seg harde avleiringer bak sluket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg