fredag 27. april 2018

Bytte gasslange

Du bør bytte gasslange etter to til fem år. Her er tipsene til deg som skal kjøpe ny slange og montere den selv. Det er mange gode grunner til å velge sistnevnte til sin foretrukne grillmetode, og den viktigste for mange er at det er enkelt. Godkjent gasslange , bytt hvert 3-år Vår slange er godkjent og fersk, datomerket med produksjonsår. Vi anbefaler å bytte propanlange hvert 3-år.


Mange slurver med å bytte ut gasslangen som har blitt for gammel, og utsetter dermed både seg selv og andre for brann- og eksplosjonsfare.

Allerede etter to år kan slangen til gassgrillen bli en brannfelle. Slangen mellom gassbeholderen og grillen bør byttes minst hvert tredje år. Likevel har prosent av alle som har gassgrill aldri skiftet slange . If Skadeforsikring råder forbrukerne til å bytte slange hvert andre . Se hvordan du bytter gasslange på gassgrillen din, og sjekker at den sitter skikkelig. Slik skal ingen gasslange se ut. Mange er ikke klar over at slangen til gassgrillen helst bør byttes annet hvert år.


Det å skifte gasslange hvert 3-år er en meget rimelig livsforsikring.

Hvem tør la være å bytte en gass-slange som ser dårlig ut? Dette er den mykeste gasslange , ikke passerer elektrisitet, men det er dårligere i mekanisk stivhet til andre typer ermer. Gassgasslange til platen i en spesiell . G3) - gasslange (G5) slik at den sitter ordentlig.


I våre Vanlige spørsmål kan du få svar på spørsmål om Webers produkter, kvalitet og garanti samt støtte. Hvis du ikke finner svaret, kan du alltid kontakte oss. Passer til griller som Jamie Oliver, Nordic Season og Sunwin passer ikke til weber. Det anbefales å bytte gassregulator minimum hvert tiende år, og gasslange.


Ved senere bytte av regulator eller slange, pass på at disse er godkjent for bruk i Norge. Det er ikke eksplosjoner som tar flest liv ved gasslekkasjer i bobiler. En slik propanslange er overmoden for å byttes ut.


Slange og regulator må være skikkelig festet (følg med når du bytter gassflaske). Feil montering kan føre til lekkasje, brann og i verste fall . Vi erfarer at mange har problemer med gasstilførsel ved tilkobling av regulator på ny byttet flaske, spesielt på nye Weber griller, og regulatorer med vri ratt på . Disse kan fylles eller byttes hos en gassforhandler. Ta gjerne bøyetesten av slangen når du bytter gassflaske.


Inneholder gassregulator, slange og to slangeklemmer.

Slangen til webergrillen min er blitt morken og jeg skal skifte den. Har kjøpt ny slange, men jeg får ikke av den gamle, den enden som står festet til grillen. Les bruksanvisningen før nytt utstyr tas i bruk og flasker byttes.


Gasslange mm Rull a meter. Vi har et stort utvalg av sykkelkoffert og hjulbag. Vi tilbyr dagers prisløfte, 1 fornøydgaranti og 1dagers åpent kjøp!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg