tirsdag 10. april 2018

Bygge grill av stein

Med litt håndlag murer du opp grillen selv. I alle fall: Lim de ildfaste steinen fast til bunnen av grillen , og lim de fast på sidene. En enkel måte å forebyge at de detter ned på, mens limen størkner, er å kile . En grillplass med ildsted tilknyttet terrassen er et samlingsste som forlenger.


Noen nøyer seg med en gassgrill , andre har et ønske om å bygge seg.

Et frittstående utekjøkken, en utepeis eller grill kan. Her er mur det naturlige byggematerialet. Peisilegg i bunn og sider fôres med ildfast stein. Arbeidsbeskrivelser og tegninger på hvordan man kan lage fantasifulle løsninger som f. Slik bygger du utekjøkken. Kjøkkenet består av sittebenk, blomsterbe kjøleskap, vask og grill innebygd i en kombinasjon av tre og stein.


Med en godt isolert steinovn , kan du lage all slags mat utendørs.

Her viser vi hvordan du bygger en steinovn , som er helt glimrende til å holde . Unsubscribe from Aaltvedt? Tips og råd for selvbyggeren. Morten Hofstad viser deg hvor enkelt du kan bygge ditt eget utekjøkken. Hjem TIPS OG INSPIRASJON Mur, stein og heller.


En utepeis er et utendørs ildsted med evne til å spre varme, mens en grill har som navnet. Vi nordmenn liker å lage mat ute og henter frem grillen så fort snøen har. Miljøstein gjør det svært enkelt å bygge et funksjonelt utekjøkken. Gro Jørgensens mann John Øverbø, har murt grill av Leca-blokker,. Husk varmebestandig stein som kan støpes fast inni brennkammeret.


Skal du bygge et ildsted på en terrasse som allerede står der, må du fjerne deler av . Bygger du ildstedet lavere enn du sitter, utnyttes varmen best. Inne i flammene bør det være ildfast stein av en viss tykkelse. Motsatt kan en utepeis lett bli en grill hvis man legger en rist inni.


Du kan gjerne bygge grillen rett på treterrassen, men da må.

Selve peisrommet av blokkvegger og ildfast stein. Med en kombinert utegrill og utepeis forlenger du sommeren og øker verdien. Den er støpt i jernarmert islandsk lavastein , og kledd med håndhogd sandstein fra. Også for deg som liker å bygge selv er mulighetene mange. Så enkelt kan du bygge en sittegruppe med utepeis eller grill.


Lage deg en sittegruppe i hagen med stein fra Borggaard serien. Utekjøkken, brostein og hagemøbler i naturstein vil prege årets. Vi kan felle inn både grill , vask, kjøleskap og hva det skal være, sier Sivertsen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg