tirsdag 24. april 2018

Stor bølgetang

Jeg har nettopp fått ny, stor bølgetang og jeg elsker den! Jeg bruker kun fem minutter på å få fantastiske bølger i håret. Dette er nok ikke noe du . Vi har et stort utvalg som hjelper deg med å lage store og små krøller.


GHD ARTIC GOLD KRØLL- OG BØLGETANG.

Du kan lage store myke krøller ved lav temperatur eller strammere krøller ved. Stylingteknikken med en bølgetang blir annerledes enn med lange tenger. Sammenlign pris på bølgetang og kreppetang. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Har selv en bølgetang fra OBH nordica, den gir ikke like store bølger men . Jan Thomas har nå designet en fantastisk bølgetang for Babyliss, og med. Kjøp krølltangen som gir deg enkelt store og naturlige krøller.

Den er mest anbefalt av våre kunder og eksperter. Bølgetangen koster 9kroner, og du finner den hos Elkjøp. Gratis frakt og lynrask levering. Krølltang, BaByliss Curl Secret er en stilig krølltang med AutoCurl-teknologi som automatisk trekker inn håret. Lag imponerende krøller i løpet av minutter.


Helt ny bølgetang fra OBH Nordica (wave maker) selges. Prøvd kun en gang, selges pga for kort hår☹ Gir kjempefine bølger hurtig og enkelt. For dager siden - OBH Nordica bølgetang.


Profilinformasjon om selgeren. Selger min bølgetang fra Make Style, grunnen aldri bruker den. Tvinn håret rundt tangen, og få store og små krøller på en gang! Logg inn for å se prisen eller søk om å bli firmakunde hos oss.


Interessen fra fiskebåtrederne er stor. For at de skal kunne gå tilbake og pakke filet, må det gjøres noe med . Steg 1: Krøll håret med en stor krølltang, sylindertang, eller bølgetang. Steg 2: Ta en liten hårdel foran på begge sider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg