fredag 20. april 2018

Kjøleboks test 2018

NAF tester kjølebokser til bilen. Den beste kjøleboksen i NAFs test er også den med den rimeligste prislappen. Test kjølebokserHva skal du velge? Kjølebokser på liter koster fra kr.


Båtmagasinet har testet ni modeller og målt strømforbruk, . Flere resultater fra elbilforum.

Bufret Har ikke så mange andre forslag, men har hatt Biltemas kjøleboks. Carwise sin som ble testvinner tidligere. NAF i fjor så det er ikke noe dårlig kjøp hvis man er i . Den promoveres som en kjøleboks for det 21. Skal på tur, tenker å kjøpe kjøleboks til bilen.


Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. Testvinner i stor NAF- test. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Vi nordmenn elsker å dra på tur i sommervarmen, og en kjølebag til mat og drikke er kjekt å ha med seg enten du . Trenger du kjøleboks til bilferien? Kjøler ned til inntil -grader under omgivelsestemperaturen. Antall på lager: Ubekreftet 01. Testmerke , Europeisk gassgodkjenning iht.


En kjøleboks som holder mat og drikke kal kan være din beste venn på varme sommerdager. Billigste kjøleboks er best i test. Jeg titter litt på kompressordrevne kjølebokser og har kommet over disse tre – se linkene nedenfor. Det er lenge siden det begynte å komme på enkelte biler - men likevel er en liten kjøleboks i interiøret fortsatt ganske sjeldent i bilparken. Sjekk priser på kjøleboks test.


Kjøp kjøleboks test billig i nettbutikkene. Kjøp SENZ SEYTA45X KJØLEBOKS hos Power. Norges raskeste nettbutikk! Jeg kom til å foreslå at alle husstander burde ha en låsbar kjøleboks på.


Denne kjølebagen har nemlig en rekke funksjoner og finesser som gjør den til noe mer enn en gammeldags kjølebag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg