tirsdag 17. april 2018

Vaskemiddel reise

SLIK GJØR DU: Av utstyr trenger du en bøtte, vann og vaskemiddel. I tillegg kan en sleiv, eller et annet redskap som er glatt og skånsomt mot . Det er spennende å skulle ut å reise , men kanskje ikke fult så. Neppe det du har mest bruk for på reise.


Bio-Tex er navnet på et vaskepulver som er beregnet på håndvask. Durance har utviklet en serie for vask av tekstiler basert på tradisjonelle oppskrifter fra .

Men, hva slags vaskemiddel er da best å bruke? Jeg har ikke så mye tro på vanlig vaskepulver , men har ikke mye erfaring med håndvask, . Få klærne våte nok til å skumme dem opp med vaskemiddel. Det er herlig å reise , men klærne blir alltid et problem, ikke sant? The Scrubba fylles med vann, klær og vaskemiddel for at vasken skal bli effektiv . Fjerner flekker og bevarer fargene.


Foto: Produsentene, Cecilie Leganger og Kjersti Staarvik. Bio Tex- vaskepulver er laget spesielt for håndvask av klær, og løser seg . Putene er opptil tre ganger så dyre, men vasker de bedre?

De aller fleste som reiser på ferie trenger ikke mer enn håndbagasje. Han forteller at i flere europeiske land er det også vaskemidler på markedet som vasker rent med kaldt. Vaskepulver tar du med i en liten pose. I nød kan det da funke å bruke det en gang til dagen etter (typisk når jeg er på reise ). Det er mange fordeler med å reise med håndbagasje.


Ta gjerne med litt vaskemiddel , så kan du skylle lett opp klær som blir svette eller lett . You were born av an organic beauty - Stay natural. Lofoten har utrolig mye flott natur. Har du skinnseter bør du bruke milde vaskemidler beregnet for dette, samt sette inn setene med en beskyttende krem eller voks etterpå. Har du noensinne lurt på om flytende vaskemiddel vasker klærne jevnere og renere enn pulvervarianten?


Bli med på en forrykende reise til den andre siden av kloden ? Du trenger penger til toalettsaker, vaskemidler til tøyvask, event. Visste du også at det er lurt å vaske bher som er hvite med vaskepulver for farget tøy? Vaskemiddel for hvitt tøy inneholder nemlig blekemiddel .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg