mandag 9. april 2018

Sykkelpumpe tynn ventil

Hos XXL har vi et stort utvalg av sykkelpumpe fra kjente merker til lave priser. Vi tilbyr dagers prisløfte og 1dagers åpent kjøp! Se hele utvalget og kjøp . Den tynne ventilen heter egentlig Presta, men blir gjerne omtalt som . Arvet en terrengsykkel her for to uker siden, og den har racerventil (syltynn). Siden den gamle sykkelen min hadde vanlig sykkelventil er det .

De tynne racer ventiler er fine nok! Men pumpen må selvsagt passe. Når du må pumpe, så løsner du den lite mutter på racerventilen og gir . Sykkelpumpe med nøyaktig trykkmåler - Alt annet. Hjem › Fritid › Sykler og elkjøretøy Bufret Da kan du velge blant store og små sykkelpumper , med eller uten trykkmåler.


Passer de flest forekommende ventiler på marked. Overgangen skrus enkelt på ventilen. Rasktpumpende sykkelpumpe fra Lezyne, utstyrt med Lezynes geniale .

Mangler: tynn Hvordan pumpe jeg gjøre opp et sykkeldekk med presta ventil? Hvordan-pumpe-jeg-gjore-opp-et-sykkeldekk-med-presta-ventil. Bufret Lignende Presta ventiler gir mange syklister passer.


Ulike ventiler på sykkeldekk. Sykkelpikene er det som oftest den tykke bilventilen du finner, men vi har. Fjern ventilen cap på dekk ventil. Hvis du har en presta ventil , som er tynn med en liten knott på toppen, skru bryteren forsiktig. Disse er mer vanlig high-end . Adaptere for montering på ventil ved pumping.


For skifting mellom følgende ventiltyper: Dunlop: Vanlig sykkelventil. Presta_valve_close-164x300. Schrader_valve_tall-164x300. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Dedikert sykkelpumpe fra Syncros. Prestaventil = racerventil =fransk ventil : Tynn ventil med skrue på toppen. Jeg hadde slike, men etter å ha hatt to uduglige sykkelpumper til. Hver type ventil trenger sin egen type pumpe. Er du usikker på dekkene eller ventilene , spør.


Det fins to størrelser av sykkelventil , enkelt sagt liten og stor. Dessverre er det få sykkelpumper som har manometer, men vi har pumpe med . Den fyller både fett og tynne dekk med enkel, brette ut foten pad for problemfri-inflasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg