mandag 16. april 2018

Glassboller med lokk

Dette settet består av fem praktiske glassboller med plastlokk. Sett med fem praktiske glassboller med plastlokk. Egnet både for oppvaskmaskin og fryser. Din deal: 1kr – Fri frakt . Innholdet blir mer friste.


Glassboller (stk) i ulike størrelser som kommer med lokk.

Ideell for servering og oppbevaring av mat og for lagring i kjøleskapet. Praktiske og fine glasskåler med lokk i friske farger! Supre til syltetøy, desserter, sauser, salater osv. Leveres i pakke med fem forskjellige størrelser. Helt nye glassboller med lokk selges!


Profilinformasjon om selgeren. Modern House, mex tortillastativ rød 4pk. Ovalform med lokk 450cl L3B2H1mm Glass. Flotte glass boller til kjøkkenet - med lokk.

Lokk til Margrethe bolle l. Lettleste målemerker for ingredienser støpt inn i siden av bollen. Antall: increase decrease. Stek kjøttdeig dobbelt så raskt. Gjennomsiktige beholdere og lokk gjør det lett å se når du trenger nye forsyninger. Og når du bruker middagsrestene fra i går til dagens lunsj, slipper du å kaste . Blondekjole polarmint - BODYFLIRT bestill nå i online shop til bonprix.


Knivbladet trekker seg automatisk tilbake. Søt glassbolle med lokk i glass. Blomstermønster på lokk og nederst på bollen. Klassiske glassboller , passer til enhver anledning. Bollen har lokk og er på stett.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Tilbehør kjøkkenmaskin. Glasspaper sin kjernevirksomhet er kunnskap, og vi har som mål å være i front når ny teknologi introduseres. Vi tilbyr markedets bredes.


Brukt Tre glassboller med lokk til salgs i Drammen - Tre glassboller med lokk publisert av Tone Aas Hansen i Drammen. Må hentes på Åssiden i Drammen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg