onsdag 11. april 2018

Dab adapter hjemme test

Her kan du finne løsninger der både internett og DAB er gode lydkilder. Adaptere til hjemmebruk finnes i de fleste elektronikkbutikker. Spør i butikken eller søk blant tester på internett for å sjekke batteritiden på radioen du tenker å kjøpe.


Vi har tidligere testet åtte adaptere. Denne skiller seg ut som en genial løsning, og er den mest solgte av dem alle.

TV hjelper deg tester radioapper til din mobiltelefon. FM- radioer kan oppgraderes med en adapter, både hjemme og i bil. TV Hjelper deg har testet fem stykker.


Se hvilken som er best og . DAB har blitt den foretrukne radiostandardern i Norge, men er lite utbredt i stueanleggene. Det er en liten adapter man setter oppå anlegget for å få digitalradio. DAB -radio eller - adapter.

Les hele testen hos Lyd og Bilde. Kontakt oss gjerne for anbefaling! Dnne DAB-radioen fra Amadeus er best i test hos Politiken. NAF har testet åtte adaptere som kan ta i mot . Tiny Audio CDAB adapter til bil, som henter strøm fra 12V-uttaket i bilen og sender DAB-lyden . Best i test - TVhjelper deg. Innlegg om dabadapter skrevet av radiobutikken - landets bredeste utvalg i. FM-radioen din i bilen eller hjemme på kjøkkenet, på jobben eller ute.


Både hjemme , på hytta, i båten, campingvognen, bilen og på jobb. Hvis ikke, får du bare inn . Selv om Tiny Audio Cer best i test , mangler den trafikkvarslerfunksjonen. Ser det er tester og vurderinger en masse av adaptere til bil, men har ikke funnet noe særlig om adaptere til hjemmebruk. Vi tester – Tre ulike adaptere i fire ulike biler.


Testvinneren får du kjøpt hos MEKK. Her hjemme har DAB vært gjenstand for mye debatt. Hvordan oppgradere fra FM til DAB på et eldre anlegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg