torsdag 5. april 2018

Farmerskrue rustfri

Farmerskruer finnes i stål,aluminium og rustfri utførelse. Ny farmerskrue med linsehode fra Christiania Spigerverk. Marutex farmerskrue , rustfritt stål. Skruen er produsert av herdet stål, med blankforsinket overflatebehandling og lakkert med polyesterpulverlakk.


Finnes også i rustfritt stål med rustfri skive med EPDM tetting.

Her finner du prisgunstige farmerskruer , overlappskruer, rennekrokskruer og. Rustfritt , syrefast Astål. Kontakt oss for bestilling. Ingen produkter ble funnet som passer dine valg. Tak og Ventilasjonssenteret.


Bygningsskruer med borrspiss. Anbefalt verktøy: Skrudrill med dybdeutløser.

Borer, gjenger og skrur i en operasjon. Leveres med Ørustfri skive med EPDM for forsegling . SUPER-SAPHIR er unik med sin borspiss av herdet stål, homogent sammensatt med skruestammen av rustfritt stål. SKRUE FARMER 9X RUSTFRI. Dette gjør det mulig å forene kravet til rustfritt. Proff kvalitet til lave priser.


For stabil og enkel montering rett i stål- og trebjelker, og sammen med plugg i andre materialtyper. Hitachi Power Tools Norway AS. Leverandør av elektroverktøy, spikring, håndverktøy og festemidler til jernvare-, byggevare-, elektro- og VVS-bransjen. Skive til skrue Ø rustfri Amed vulkanisert EPDM-gummi.


Elforzinket pulverlakkert med gummitetning epdm. Montering av stål mot stål. Lagerført: - Abildsø - Storo - Vækerø. Antall: Legg i handlekurv. Helicoil gjengeinnsats metrisk Arustfritt.


Blindnagle Arustfri med Arustfri spiker rundhode.

Bredt sortiment av kvalitetsinnfestning til bygg og industri fra Arvid Nilsson. Vi selger monteringsskruer og farmerskruer til ulike plateprofiler, i ulike modeller og dimensjoner, for innfesting til tre, lettbjelker eller stål samt overlappende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg