fredag 27. april 2018

Crispi skisko 75mm

Den er meget godt egnet til turer i kaldt vær. Varm, stabil, og solid fjellskistøvel fra Crispi ! Bre er laget som en oppfølger til den velkjente støvelen Sydpolen med noen oppgraderinger og forbedringer. Fjellskistøvelen passer til 75mm.


Kraftig fjellskistøvel i ekte lær fra Crispi. Teknisk fjellskistøvel fra Crispi laget med overdel i fullnarvet lær med.

Slitesterk og varm fjellskistøvlel med integrert gamasj fra Crispi. Svalbard er stabile og solide støvler som er designet for bruk i kalde forhold. Tradisjonell 75mm fjellskistøvel med randsøm. Godt hælgrep og passform Myk og tilpasset fleks Høyt skaft med god stabilitet Snøring trukket langt frem for bedre.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Crispi fjellskisko BRE 75mm GTX sort selges fordi jeg trodde jeg kom til å bruke dem, men neida! Lærstøvler som passer i tradisjonelle mm -bindinger og er beregnet til turbruk. Alle fjellskistøvlene har vibramsåle, noe som gir dem bedre feste på underlaget .

Skal kjøpe nye skisko mm. Har noen erfaring med Varg Skavl eller Crispi Sydpolen? Alle sportsbutikker kan også bestille inn våre sko, dersom du spør de om det.


En detaljert forhandlerliste vil . Størrelse: Velg størrelse. Crispi Stetind har Gore-Tex membran og Thinsulate fôr. Tenkte først på Scarpa T så fant eg og Crispi svartisen. Rart at det er så dårlig med stive 75mm fjellskisko.


Jeg har et par crispi 75mm skisko i str 4 som er bittelitt for små. Sjekk priser på test crispi skisko 75mm. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp test crispi skisko 75mm billig i nettbutikkene. Passer BC bindingssystem fra Rottefella.


Fjällskidspjäxa från Crispi med överdel i vattenavvisande läder med heltäckande gummibelagt skydd mot slitage. Hej, Jag sitter och kikar på nya pjäxor för turåkning på skidor och långfärdsskridskor. Jag kommer att använda BC-bindning men kan inte riktigt . Hva med disse: Bilde av Crispi SVARTISEN BC .

Støvler: Crispi Nordland GTX kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg