mandag 16. april 2018

Sykkelpumpe adapter

Inneholder også en adapter for å pumpe f. Da kan du velge blant store og små sykkelpumper , med eller uten trykkmåler. For skifting mellom følgende ventiltyper: Dunlop: Vanlig sykkelventil. Adapter i messing for sykkelventil. Til ventilen finnes en adapter slik at du enkelt k. Rasktpumpende sykkelpumpe fra Lezyne, utstyrt med Lezynes geniale pumpeslangen.


Stort utvalg av sykkelpumper og Coadaptere og patroner. Blackburn, SKS, Crankbrothers, Genuine Innovations. Jeg trenger etter hva jeg har hørt et adapter for å kunne bruke vanlige. Sykkelpumper for denne typen ventil fungerer dårlig på presta-ventil.


Lettanvendelig fotpumpe med manometer, bilventil og adaptere til luftmadrass, ball og Dunlop-ventil. Hos XXL har vi et stort utvalg av sykkelpumpe fra kjente merker til lave priser. Vi tilbyr dagers prisløfte og 1dagers åpent kjøp! Se hele utvalget og kjøp . SKS Spaero Alu sykkelpumpe.


Spesialdesignet for å kunne komme til på vanskelige steder, som f eks platehjul. Presta-kompatible sykkel air pumpPresta ventil adapter ( tilleggsutstyr). Se på munnstykket på sykkelpumpe. Det finnes et par måter å se om det . Sammenling pris på sykkelpumper på Kelkoo og spar penger på kjøpet.


Det viktigste er å bli styrt av valget av en slik sykkelpumpe , slik at det ville være mer praktisk. Det er ikke sannsynlig at han har en adapter til Presta-brystvorten. Tilkobling med to hull som uten adapter kan pumpe alle sykkeldekk (Schrader-, Dunlop- og Presta-ventiler). Lufttrykk: bar (psi). Pumpehodet er tilpasset både racer og bilventil uten bruk av adapter.


Stål etasje kjøre ABSav Lezyne er en etasje sykkel pumpe trykkmåler. Dette omfatter også Presta og Schrader ventil adapter. Funksjoner gulv sykkel pumpe.


G-Sport har et riktig utvalg av sykkelhjelmer, sykkelcomputere, drikkeflasker, sykkelpumper og sykkellåser. Vi har også sykkelverktøy som hjelper deg både i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg