torsdag 12. april 2018

Smartpanel vegg

Med Sinnasnekker´n på TV Norge leverte vi vegger og tak fra Smartpanel. Smartpanel Funkis gir deg en glatt vegg i ekte furu med et moderne preg. Veggplatene har en nydelig naturlig struktur, og gir deg et unikt rom der naturen er i . I den nye kolleksjonen med smartpanel finner du slette vegger i mange spreke og fine farger som gir rommet en helt ny atmosfære.


Platene kan monteres direkte på stendere.

Den raskeste veien til ny panel på veggen. Veggplater er en praktisk og effektiv måte å få nye vegger hjemme. Alle vegger med feste til spiker eller skruer er e. Panelen monteres direkte på eksisterende vegg eller stenderverk. Så enkelt kan du få nye vegger. Sett farge på veggene : Helhet og harmoni med Smartpanel.


Alle fargene finnes i profilene Perle, Skygge og V-fas. Vår ferdigmalte panel monteres direkte på eksisterende vegg eller stenderverk.

Holder du på å pusse opp hjemme og vil friske opp veggene ? Da kan veggpanel være en enkel løsning for å . Nå blir det enklere sette farge på veggene ! På to av mine innervegger i stua har jeg smartpanel , og har planer om å sette opp dette på de to andre innerveggene også. Denne panelen kan du behandle i den fargen du selv ønsker. Tag og veggpanel i en rekke utførelser finner du hos oss.


Monteringsanvisninger for vegg. Her finner du alle våre monteringsanvisninger for veggprodukter. RBI Interiør AS er Norges ledende leverandør av gulvprodukter, vegg - og takpaneler.


Ikke tenk på trenden når du skal velge . ALLE CELLO ROLLER KURVSTATIVER 1- ALT LAGERFØRT . Enten du allerede har vegger av betong, gips eller tømmer, kan du spare både tid og penger på å velge ferdigmalte veggplater. Lei av å sparkle, pusse og grunne for at veggen skal bli rett og fin? Dette er en ferdig behandlet sponplate til vegg. Effektiv produksjon og store volum sikrer ikke bare en . Vi har tapet, gips, maling og smartpanel til vegg.


Vi fører Solpanel fra Lardella.

Det er panel som er behandlet for å bevare sin lyse farge. Fantastisk fin finish og enkel montering gjør at alle kan lykkes med å forvandle en gammel vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg