torsdag 11. juni 2015

Bilmekaniker videreutdanning

Som mekaniker arbeider du med vedlikehol reparasjon og forbedring av mekanisk utstyr. Teknisk innsikt og evne til å se praktiske løsninger er viktig. De viktigste arbeidsoppgavene for en bilmekaniker på lette kjøretøy er å søke, finne og utbedre feil på kjøretøyets mekaniske, elektriske og elektroniske . Med et fagbrev fra et av bilfagene åpner det seg mange spennende yrkes og utdanningsmuligheter videre. Innenfor bilbransjens kan du med .

Her finner du alt av informasjon om utdanning til yrket Bilmekaniker. Yrket går under: Teknologi, ingeniørfag og arkitektur. Det er 3relaterte studier dersom du . Så lurer på om noen av dere har vært bilmekaniker og skiftet jobb eller vet om noen andre veier å gå uten for lang utdanning. Starte på yrkesfag som 30-åring 8. Videre utdanning etter fagbrev.


Bufret Jeg jobber i dag som lærling som bilmekaniker. Utover dette er det mulig, om jeg får fortsette av .

Når han ble ansatt hadde han fagbrev som bilmekaniker , og en videreutdanning som Master tekniker. Men det er jo ikke tilstrekkelig for å være lærer, så han . Yrke Bilmekaniker (lette kjøretøy). Yrkesbeskrivelsen er basert på åpne data fra utdanning.


Norsk lisens for offentlige data (NLOD). Gjennom yrkesfag og fagbrev har du mange muligheter til å utdanne deg videre. Er i ferd med å ta fagbrev i voksen alder som bilmekaniker. Er i en stilling med mye utfordringer og ansvar for egen arbeidsdag som jeg trives . For hver time FLT-organiserte arbeider, settes det av krone og øre til etter- og videreutdanning. Jeg begynte som bilmekaniker hos Bilia.


Vi søker bilmekaniker med fagbrev (lette kjøretøy) til vårt verksted i Krokstadelva i. En elektrofaglig utdanning gir deg muligheten til å fordype deg i alt fra elektronikk , elenergi og automatisering til robotteknikk og datateknikk - for å nevne noe. Utdanningen gir etter – og videreutdanning for bilmekanikere med fagbrev, og danner en god plattform for stillinger innen verksmester og ettermarkedsledelse. Hvordan velger du utdanning og yrke?


En bilmekaniker , tunge kjøretøy arbeider ved verksteder for tunge kjøretøy. Etter- og videreutdanning. Med fagbrev som industrimekaniker kan du videreutdanne deg ved teknisk fagskole og gjennom forkurs til .

For dager siden - Ronny (45) er bilmekaniker , men endte som servicesjef for Oslo og Akershus etter å ha fått tatt utdanning på jobb. Da det ikke finnes noen utdanning innen fagområdet på ingeniørnivå, betyr dette at. Er du en god og erfaren mekaniker , men vil bli enda bedre?


Mekanikeren er i gang med videreutdanning til systemtekniker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg