torsdag 18. juni 2015

Finne fargekode maling

Dette kan bli vanskelig når det er snakk om maling , særlig hvis man skal. Når du har valgt farge kan du også finne nærmeste fargehandler . Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Jeg tror det er fattigmannsblå, en blanding av kobolt og hvitt, og jeg ser etter samme farge i vanlig maling.


Kan dere hjelpe med å finne fargen?

Stort utvalg av fargekart til maling inne og ute, slik at du kan finne den riktige. Vi har laget en inspirerende farge brosjyre på sider på innendørs farger. Hvis vi ikke har tatt vare på boksen eller koden, er det ikke helt enkelt å finne rett farge når vi skal male for eksempel en vegg helt lik en annen. Jeg maler sjeldent en vegg uten å sjekke hvilken NCS-kode den har.


Denne koden forteller meg om dette er en varm eller kald farge , om hvor . Hjelp meg å finne riktige farge. Få tilsendt vårt nyhetsbrev. NCS-systemet - som brukes blant annet til interiørmaling.

Fargekartene er naturligvis gode veiledere for å finne farger som passer sammen , men. Hva er den letteste måten . Har et problem som jeg trenger hjelp til. I høst fikk vi malt opp vegger i en gråfarge fra Beckers.


Nå skal vi ha samme maling på andre . Noen som vet hvordan jeg skal finne tilsvarende farge ? Jeg sendte nemlig gubben for å hente maling for listverk inne men han hadde . Fargeekspert og designsjef i Nordsjö, Per Nimér, kan fortelle at farge tar plass, spesielt når det gjelder maling. Det er derfor lurt å ta hensyn til . Fyll inn i et eller flere søkefelt for å finne lakk til din bil. Bilmerke, Fargekode , Fargenavn, År, Lakkode, Spraykode.


Finner du din kode, klikk. Alle disse har en egen kode som forteller hva slags farge det er, sier. Før du kjøper veggmaling eller takmaling , er det smart å vite hvilken farge du trenger, og hvor mye du skal bruke.


Begge deler får du hjelp til . Her får du fargekoder til gamle hus.

Er du så heldig at tidligere maling ikke er fjernet, kan du gjøre en fargeundersøkelse og finne frem til den originale . Dette må du vite om fargekoder før du kjøper maling. Lærer du deg denne, kan du enkelt finne igjen den samme fargen overalt hvor de benytter samme . Prismatchen gjelder på maling du får kjøpt hos Montér, og vi matcher alle identiske varer om det fremlegges bevis på at malingen er billigere i en annen butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg