tirsdag 30. juni 2015

Skjærebrett med oppsamler

Modern House, brødfjøl med rist bøk. Norges raskeste nettbutikk! KitchenTime selger skjærebrett fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Under bambusfjølen finnes en skuff som fungerer som oppsamler – perfekt gave til kokken i ditt liv!


Skjærebrett med avfallsbeholder av høy kvalitet.

Skjærefjel med oppsamlingskopp for kraft eller rester. Liggende lønn, vendbar, kg. Lagerstatus: Ikke på lager. Vi bruker cookies for å gjøre nettsidene relevante for deg. Cookies er knyttet til IP- adressen din, og er ikke knyttet til andre personlige opplysninger.


Skjærefjøl eller skjærebrett i tre var standarden en tid tilbake. Her finner du en oversikt over flere skjærefjøler laget i ulike tresorter. Alligator Standard med Oppsamler.


Her får du en smart multifunksjons rivejern med oppsamler.

Oppsamlingsmagasinet har en måleskala så du er sikker på at du får den mengde du skal bruke. CutCarve skjærebrett sort 3cm. Chop2Pot skjærebrett stort sort. Størrelsen på skjærebrettet er 317 . Varene får du utlevert, ferdig. Komplett feiesett med langt skaft.


Perfekt å ha tilgjengelig i hjemmet, enten på kjøkkenet, i garasjen eller i kjelleren. Her vil vi lage en skjærefjøl med anslagskant, slik at den ligger godt fast på kjøkkenbenken. Platestykket som er saget ut er litt skjevt, . Sjekk priser på kj skjærebrett nosh. BODUM tenk på et tall oppgave BISTRO . Multikutter fra Alpina Multikutter med fire ulike skjærebrett. De ferdigoppkuttede grønnsakene samles i boksen på undersiden og du unngår faren for å kutte deg.


Skaff deg et skjærebrett med oppsamler , eller et skjærebrett som kan snus rundt og brukes som gryteunderlag eller serveringsbrett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg