torsdag 18. juni 2015

Smart oppbevaring i dusjen

Ideen om en smart oppbevaring inne i dusjen har dukket opp i forbindelse med at vi gjorde en markedsundersøkelse hvor vi innså at folk . Smart oppbevaring på badet. Få ting opp fra gulvet, og utnytt veggene til smart oppbevaring. Dusj med smart innebygde hylle.


En liten skål i dusjen med shampoo og dusjsåpe må til!

Ser ikke helt hvor stor dusj du har, men IKEA er uansett din redning. Alternativt en sånn med sugekopper kjøpt . Ikke alle har innebyggede hyller eller nisjer i dusjen som kan holde på . De lange, rette linjene gir et estetisk uttrykk og siden dusjen er tegnet og tilpasset. I VASKEN: En smart løsning til småoppbevaring i vasken. SKJULT OPPBEVARING : På hver side av veggen er det smale hyller til.


Med smarte oppbevaringsløsninger kan du enklere holde orden på badet.

På et lite bad kan oppbevaring av håndklær være en utfordring. En ekstra dusjstang ved siden av dusjen brukes til å tørke håndklær og treningstøy. Enkel og smart for sjampo, balsam- og såpeflasker i dusjen.


Vårt luftigste servantskap AIR med benstativ i hvitt byr på smart oppbevaring. Gå til baderomsoppbevaring. Med frittstående oppbevaring har du alt du trenger synlig og innenfor rekkevidde, takket være de åpne . Våre innovative dusjtilbehør er designet for på en smart måte gjøre livet litt enklere. Air tilbyr mye oppbevaring i dusjen på en nesten usynlig måte.


Free 1er en stilren hylle med plass til mye oppbevaring. SMART OPPBEVARING : En smart løsning til småoppbevaring i vasken. De lange rette linjene gir et estetisk uttrykk og siden dusjen er tegnet . FOR ORDENS SKYL SØRG FOR SMARTOPPBEVARING PÅ BADET bilde.


Også hånddusjen gjemmes der og hyllene kan enkelt tas ut for rengjøring. Dusjdører - for deg som vil spare gulvplassen når dusjen ikke er i bruk. Vi har samlet noen tips og triks for en.


Vi tipser deg til smarte valg, slik at du får maks ut av baderomsinnredningen.

Har du et bad med en god plan for oppbevaring , så blir alt lettere, sier Åse Imset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg