mandag 15. juni 2015

Nivåbrytere

Inneholder rullende baller. Kontaktresistans: Ω (maks). Vi kan levere alt fra enkle små nivåbrytere , nivåvipper til avanserte nivåtransmittere for kontinuerlig avlesning av nivå, for dybder ned til 5meter. Nivåbrytere KSR Kuebler, toppmonterte nivåbrytere. Elektromekaniske flaggbrytere, elektromekaniske vibrasjonsbrytere, ultralyd eller kapasative brytere.


Material, Pakning, Artikkelkode, Prisgruppe.

PVC, EPDM, NIS-EPDM-0 018. Brukes for at lensepumpen skal kunne starte automatisk når vannstanden stiger i båten. CleverLevel CleverLevel baserer seg på en relativt nytt prinsipp kalt Frequency sweep som er utviklet av Baumer. I bunn og grunn så er CleverLevel laget for . Produktinformasjon Grundfos løse nivåbryter for svart avløpsvann med 10m kabel.


Dråpeformet, slik at papiret glir av og ikke forårsaker . Opplev produktegenskapene! Feral AS tilbyr utvikling, konstruksjon og produksjon av ventiler, aktuatorer, sylindere og hydraulikkanlegg. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller!

Vi er totalleverandør av hydraulikkomponenter og hydraulikkslanger med tilbehør. Her kan du bestille komponentene du trenger. Denne siden viser et utvalg av våre nivå brytere basert på flere forskjellige måleprinsipper. Testingen av CleverLevel . Trimod Besta nivåbrytere utmerker seg med sin robusthet.


De er lette å betjene og raske og enkle å koble til. Deksel og skruer er naturligvis forsvarling sikret. Point level switch for liquids in the food sector Fra NOK1. Liquiphant T FTL.


Hygienisk nivåvakt for væske. Fax: NIVÅBRYTERE Mekaniske. ATMI nivåvipper, Baumer elektrooniske nivåbrytere , flottørbrytere, nivåstaver, vibrasjonsgafler, nivåtransmittere, Pulsar- og Mobrey ultraly radar, buoyancy . En søster produkt linje, SCserien er en vibrerende gaffel nivåbryter for pulver og tørrlast. SC seriens stemmegaffel væskenivå bryter har samme høye . Unnlatelse fra å følge disse retningslinjene for installasjon kan føre til dødsfall eller alvorlig personskade. Logg inn for å se dine priser.


Andre som kjøpte dette produktet, kjøpte også. Rule Modell RM5lensepumpe 12V.

Elektronisk nivåsensor brukes for registrering av væskenivå i hydraulikktanker. HYDAC har et omfattende utvalg av kapasitive og kontaktfrie nivåbrytere. Ultima Switch er en elektronisk nivåbryter for automatisk styring av lensepumper.


Denne digitale bryteren produserer et mikroelektrisk felt, og når dett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg