fredag 26. juni 2015

Vannrenseanlegg hytte

Våre løsninger anvendes i husholdninger, hytter , båter, bobiler, campingvogner etc. Vannet blir renset der hvor du trenger det, og du får rent vann, uansett hvor . Vannet på hytta er renere enn du tror Folk har gjerne en forventning om at hyttevannet er mer forurenset enn vannet hjemme i springen. UV (ultrafiolett stråling), en miljøvennlig løsning for rensing av vann. Eliminerer makterier, virus og .

Her kan snøvann, takvann, brønnvann, samt vann fra bekk og . Et unikt vannrensesystem som kan brukes i alle sammenhenger: på hytta , hjemme, i båten eller på tur. Patentert rensesystem for privat husholdning, som løser dine utfordringer. Systemet er i tillegg meget enkelt å installere og krever minimalt vedlikehold. Rent vann er helt essensielt for en god helse.


Derfor er det viktig at drikkevannet er fritt for helsefarlige mikroorganismer. Hvordan kan du sikre deg godt og rent vann på hytta ? Mest aktuelt er det nok å kjøpe et ferdig rensesystem.

Vannrenseanlegg til privatbruk . UV-bestråling gir sikkert vann på samme måte som i store vannrenseanlegg , uten å tilføre kjemikalier. Effektiv desinfeksjon av drikkevann med UV-filter. Roald Pettersen Vannbehandling AS er spesialist på produkter og tjenester innen rensing av drikkevann og prosessvann. Blant våre kunder er vannverk, . BWTs produkter garanterer kvalitetsvann i husholdningen. Det har ekstra humusfilter, leveres med drikkevannskran og hurtigkoblinger.


Filtrerer vannet superenkelt, som en fransk kaffepresse. Det finnes imidlertid tilfeller hvor vannrensing kan. For enkelthusholdninger kan derfor vannrensing være nyttig i endel. Selger vannrensing så det spruter. Classic-tablettene er ideelle til ferieturer og til vannbeholdere på hytte , båt eller campingvogn, mens væsken Antichlorine nøytraliserer klor og gjenoppretter . Bjarne Pedersen kommentar.


Hytte og fritidsfilter SS2. Alle våre betjente hytter har godkjente vannrenseanlegg. Relaterte ord: minirenseanlegg, minirenseanlegg pris, rensing av vann, vannrenseanlegg , renseanlegg kloakk, kloakkrenseanlegg, minirenseanlegg hytte , .

Blir du syk av vannet på hytta ? Smaker eller lukter vannet. Delta på vår UNIKE KONKURRANSE: Gevinsten er ett flott vannrensanlegg til hus eller hytte - Gratis eller rabattert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg