fredag 19. juni 2015

Serigstad multikutter

Ka er forskjellen på forhøstere med og uten multikutter , og korleis fungerer. Går heilt fint å bruke stander tut på Serigstad til å slå i vossakasse. Forhaustar til totrinnslinje innlegg 22. Innstilling av Serigstad multikutter innlegg 14.


Større forhauster innlegg 19. Flere resultater fra gardsdrift.

I mer enn 1år har vi utviklet produkter til bonden for å sikre fôrkvaliteten og automatisere tungt og tidkrevende arbeid. Bruksanvisning_og_deleliste. Du vil oppnå stor driftsikkerhet og holbarhet ved riktig montering, bruk og . JPG,ow:23pt:serigstad. Livet på Villa - WordPress. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Serigstad driver kontinuerlig videreutvikling av groförhåndteringsutstyr. Fôrhøsteren er stadig den.

To-trinnshøsting når du kan, direktehøsting når du må. En enkel, rimelig og sikker innhøsting som gir optimal. Serigstad fôrhøster ble et begrep som sammen med LTI syreutstyr ble kjent for sitt gode silofôr. Totrinns-hausting av fortørka fyrsteslått.


Picking up pre-cut grass with a Norwegian harvester. Denne kan kjøres både som rein slaghøster og som multikutter. Graset vert lagt i streng og plukka opp med ein Serigstad med multikutter. Mykje vert pressa i rundball.


Kan hende endar eg opp berre med . Best egnet: Opp til ca 2daa pga. Harga tidak termasuk VAT, 34MYR. Oversikt over foretak med Multikutter. Det er treff på Multikutter.


Vi har et begrenset antall vogner på lager. Tvillinghjul uten tillegg i pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg