mandag 29. juni 2015

Glasslister utvendig

Lagerført: - Abildsø - Storo - Vækerø. Kanskje kjenner du problemet med punkterte isolérglassruter, men visste du at det kan skyldes råtne glasslister av tre? Nye glasslister løser problemet.


PRIMO glasslister i plast er en effektiv løsning til renovering av trevinduer. De vedlikeholdsfrie glasslistene suger ikke vann eller uttørrer som lister i tre.

Glasslist pvc 15x17mm hvit 5m. Dette gjelder generelt for all bruk av treverk utvendig. Når det gjelder vinduer med PVC glasslister blir disse montert med en synlig stift. Fått nye vinduer levert - synlige stiftehull langs alle listene utvendig ? Alle mål er angitt som utvendige karm mål, det betyr produktets utvendige mål.


Glass og glasslister bør ikke rengjøres me eller på andre måter utsettes for etsende væske,. Behandling utvendig og innvendig må foretas før montering!

Folierte plastlister til montering av innvendig- og utvendige hjørner. Listene er foliert med samme mønster som paneler. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Kan også leveres med glasslist i tre.


Panel i brystning utvendig , glatt fylling innvendig. Montering utvendige dører. Skyvedøren Skyv-tett leveres i 1- eller 2-fløyet med utvendig skyvbart felt. Null utvendig vedlikehold med aluminium.


Sprosser er et perfekt tilbehør til vinduene. De kan være både en vindusdekorasjon som henviser til klassisk arkitektur og interiørdesign, samt moderne design . Aluminiumsbekledning: For å minimalisere utvendig vedlikehold i. Hjørnelistene brukes på utvendige vegghjørner, hvor de i tillegg til å skape pene avslutninger også . Begynn med å vaske og pusse ruta innvendig og utvendig slik at verken. Er glasslistene spikret, er en sparkel og en hammer mest skånsomt . Innsiden av dørbladet er konstruert uten glasslist.

Originale deler og tilbehør til H-vindu og H-balkongdører. Skruer: Utvendig skruer til tak og side lister x 50mm. F klassifiserte vinduer for utvendig anvendelse: nr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg