fredag 19. juni 2015

Skifte pakning blandebatteri

FOTO: Gro Strømsheim BØR BYTTES: Hvis kranen er mange år gammel og veldig slitt, kan det være like greit å skifte hele blandebatteriet. Ser blandebatteriet ditt slik ut, er det på høy tid å få skiftet det ut. Er vedlikehold av kraner en.


Når man skifter pakning , bør . Varmt vanns krana drypper, kald vanns krana er ok.

Hvordan skal jeg skifte denne pakningen, er det noen av dere som vet det? Ett eller annet er løst i armaturen, vet ikke hva? Tror jeg må skifte pakningen! Hvis den lekker langs stammen så er det pakninger som må byttes. De kalles x- ringer eller leppepakninger, disse får du kjøpt hos en rørlegger.


Når blandebatteriet ditt lekker, kan man i de fleste tilfeller bytte slitedeler for å stoppe lekkasjen. Slitedeler som innsats og pakninger (o-ringer) = år. I dag fylte jeg vann i tanken og testet blandebatteriet.

Men det kan også være nok å skifte pakning. Når krana drypper er tiden inne for å skifte ut det som ikke tetter. Enkel instruksjon på hvordan man skifter pakning på Oras Kjøkken armatur. Slik gjør du når et aldre 1-greps-batteri drypper . Bør man få rørleggerer til å skifte blandebatteri til håndservanten på.


AnonymBruker skrev: Men minutter redder ikke huset ditt heller. Hvis den gamle dusjkranen din må skiftes ut, kan du lett gjøre det selv. Montere et blandebatteri med to rør.


Dusjkraner er vanligvis festet til veggen på de to . Her finner du litt informasjon om hvordan å bestille kraner og blandebatteri til bobil og caravan. Hei, når man skal bestille nytt blandebatteri er . Trenger rørlegger til å skifte pakninger eller ventiler, ev skifte toalett hvis. Bytt pakninger (og 10) eller ved behov bytt hele kranoverdelen. Oramix trykkstyrt blandebatteri for kaldt og varmt vann.


Skulle ha fått byttet ut vårt nåværende blandebatteri med et nytt. Blandebatteri på vaskerom som lekker (må kanskje bytte pakning ).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg