onsdag 17. juni 2015

Ikea lamper

Vi har belysningen du trenger for å gjøre hjemmet ditt til et koselig sted. Velg mellom taklamper, gulvlamper, bordlamper, arbeidslamper og mye mer. Opplev rimelig og veldesignet belysning til vegg!


Hos oss finner du belysning til veggpaneler, spotlights og leselamper i en mengde ulike stiler og farger. Besøk oss for å oppleve veldesignede bordlamper til lave priser.

Du kan velge mellom massevis av stiler. Se vårt sortiment av veldesignede lamper og hengelamper til lave priser! Med riktig stuebelysning kan du få et rom som er perfekt til alt du skal gjøre – fra å lese ei bok til å arrangere en spillekveld.


Sortimentet vårt omfatter lamper du kan . Oppdag et bredt sortiment av nyskapende belysning til barnerommet! Du finner alt fra taklamper og vegglamper til nattlamper i morsomme og fargerike designer. Ta en titt på vårt enorme sortiment av LED- lamper til svært rimelige priser!

Vi har bordlamper, gulvlamper, leselamper og mange andre LED-produkter. Du blir aldri for stor for litt lys på soverommet. Soverommet er ikke bare for søvn - det skal også være koselig og funksjonelt. IKEA TILBAKEKALLER TRE LAMPEMODELLER: Ikea tilbakekaller Lock, Hyby og Rinna lamper på grunn av fare for at glasskjermen kan falle . Har du kjøpt en av disse lampene kan du levere dem tilbake til IKEA , og få pengene tilbake uten kvittering.


Vi har vært inne og sett på ikea og ser masse vi liker der, men jeg har sett flere tråder her . Det er en sånn lampe , ser at de GUpærene jeg kjøpte nylig ikke selges lenger på IKEA. Av de jeg har snakket med så mener de at pærene . IKEA tilbakekaller tre taklamper fordi det er fare for at glasskjermen kan ramle ut. IKEA er såpass svære, at når de kaster seg inn i et nytt marke er det.


BREDT UTVALG: Gulvlampe, bordlampe, vegglampe og taklampe til alle rom. Vi bruker cookies for å gjøre nettsidene relevante for deg. Cookies er knyttet til IP- adressen din, og er ikke knyttet til andre personlige opplysninger.


Dagbladet): Ingvar Kamprads Ikea er kanskje verdens mest kjente interiørkjede. Hvert eneste år selger de millioner av artikler på verdensbasis . Med Ikea nye lysstyrings-app blir smartlyset tilgjengelig for alle!

Nå kan du styre lyset med Ikea -app. Se sesongens fineste lamper her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg