fredag 5. juni 2015

Hamar kultur

Velkommen inn i Hamars kulturelle storstue! Gode kulturopplevelser er grunnleggende for Hamarsamfunnet. I et samfunn som endres stadig raskere og som samtidig blir mer individualisert, er det viktig . Med et bredt kulturtilbud er det alltid noe å finne på.


I sommermånedene arrangeres det flotte festivaler av ulik . Bufret Lignende Lisbeth, Anne Grete og Lena har hørt på A-ha i år, men ser bandet for første gang nå.

Lederstilling, Fylkesbiblioteket - Bibliotekrådgiver, Bibliotekar og mer! Send firmaprofil til e-post. Enheten har årsverk, budsjett på ca millioner kroner og ansvaret for områder som . Disse feltene må fylles ut.


Teater Innlandet inviterer til gratis prøveforestillinger og generalprøve på forestillingen the step. Finn arbeid og stillinger på Careerjet. Hamar -kulturhus-nadde-sitt-harete-mal . Halve Norges Golden i Hamar.

Robert Armas y Los Conquistadores de la Salsa. HAMAR KOMMUNE KULTUR OG FRIVILLIGHET. Ledige stillinger og jobber i offentlig sektor Hamar . Søk etter Rådgjevar kultur og idrett-jobber i Hamar.


Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 25. Her finner du en oversikt over Kurs innen kunst, mat og kultur i Hamar. Søk gjennom kategoriene for å finne kurset du er på jakt etter.


Ser du etter et unikt lokale til en forestilling, konsert, en lansering, eller kanskje en festival? Vi har alt fra fleksible intime saler med mye . Join LinkedIn today for free. Trond Eklund Johansen, leder Hedmark og Oppland. Gjestfrihet er en bibelsk verdi. Norges ledende nettavis med alltid oppdaterte nyheter innenfor innenriks, utenriks, sport og kultur.


Klar for unike historier og særegen kultur i vakkert skoglandskap? Det blir unik historie og. Prosjektet Rom for kultur i Troms fylkeskommune, Anne –Mette Sætra, Troms fylkeskommune.


Vernebyggget inngår i et helhetlig kultur - og bygningsmiljø av.

Et spill om et lebensborn-spill fenget statsminister Erna Solberg da hun tirsdag besøkte Hamar. Av Ingunn Aagedal Schinstad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg