mandag 8. juni 2015

Lesvos hellas flyktninger

Nå straffes de hardt av turistene som unngår øya av frykt for å møte flyktningene. Dette er de høyeste ankomsttalene . Gravide må sove på bakken. Nyfødte babyer må bo i telt i sommervarmen.


Deres nye livsverk er å gi flyktninger et anstendig måltid. EUs avtale med Tyrkia om å returnere flyktninger til landet.

Vi ser etter båter med flyktninger fra Tyrkia. VIDEO: Logistiker Jan-Helge forteller om sitt møte med flyktningene på øya Lesbos. Det finnes en rekke initiativ for å hjelpe flyktninger i utlandet, spesielt i. Relatert nyhet: Dro på juleferie for å hjelpe flyktninger: – Jeg kan møte familien min ellers i året. For mange var dette et bedre alternativ enn . Flyktninger som står i matkø i Idomeni.


Hjelpearbeiderne bistår med mottak av flyktninger og arbeider i leirene der. PÅ FLUKT: Syriske flyktninger går i land på den greske øya Lesbos.

I Skaramangas har Dråpen . De tre reiser alle på frivillig . Hellas enn jeg først fikk . På én måned kom 1305 mange av dem kom i . Jeg ønsker å ta med ulltepper, ull-undertøy, ullsokker, . Klikk rundt i kartet og bli med Karen og flyktningene på reisen gjennom . Filmen er laget av FNs høykommisær for flyktninger (UNHCR). Med sommervarmen er antallet flyktninger firedoblet. LESVOS , HELLAS : Egeerhavet blir stadig vanligere ferdselsåre for illegale flyktninger på vei til Europa. ATHEN: Greier vi å bedre situasjonen for dagens flyktninger , så greier vi. Lesvos , som har cirka 90.


En av de aller første tingene jeg gjorde, var å hjelpe til å redde en unge på et og et halvt år som lå i sjøen uten redningsvest. Bilder viser forholdene som tusenvis av flyktninger lever under i den. Erlend Friestad av Erlend Friestad.


For Trude, som ikke hadde erfaring fra flyktninger eller humanitært arbeid fra før, har læringskurven vært spennende og bratt. SIDE2): - Det finnes ikke sandstrender på Lesbos , bare steinstrender, som blir veldig glatte, og noen steder kom båtene med flyktninger rett inn . Oppdrag: Å hjelpe syriske flyktninger. Utdannet sosionom og grafiker, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg