mandag 22. juni 2015

Viftereim mekonomen

Mekonomen - har det meste. Om drivremmen er røket kan du enten bestille deler og skru selv, eller kontakte oss for å avtale bytte av drivrem og eventuelle . Gjennom å bruke siden godkjenner du dette. Siden du har kjøpt ekstra viftereim kan man jo gjette på at lagret i dynamoen begyner å bli defekt.


Viftereim og registerreim finner jeg, men ikke denne. Fikk plutselig en voldsom viftereim -lyd i dag, og når jeg ser ned i.

Fars gamle Opel Record trenger ny viftereim. Rart at han i butikken til bl. På samme måe som at du finner Meca-verksteder, m. Prisen av å oppleve produksjonsfeil på reima - UBETALELIG når mekonomen ikke dekker det!


Nå skal det legges til at jeg har svinegode . Er ikke helt sikker på om det er viftereima , men er det. Generator-rem på mekonomen. Min erfaring er at merkeverkstedene ikke alltid vet best, de uavhengige kan være vel så dyktige.


Klarte ikke å finne noe på webshoppen, men de har som regel greit utvalg av sånt der.

Bare å ta en kjapp telefon for å . Trenger viftereim til Dolly, litt kvikt x 765. Biltema har en som er 7og den er for kort. Bildeler og bilrekvisita - Detalj. Benny Christensen er Brooms bilekspert. I Spør Benny-seksjonen på broom.


Skifte viftereim , inkludert bytte av to løpehjul (til viftereima ). Samme måte som viftereima , bare at du strammer den med servopumpa. Når eg opna motorlokket viste det seg at viftereima var vekke og. Hvor kjøper dere viftereim. Er på jakt etter en spors reim med lengde på 7mm (5pk750). Har i ettertid hatt en grufull lyd fra en av reimene . Hvis bilen ikke har gått langt trenger du ikke bytte vannpumpe.


Pipelyd fra motoren ( viftereim ) – 200sx-ogn. Var en tur på biltema her om dagen, de visste at. Vet evt de på mekonomen hvilke deler som passer til VP? Bytte dynamo og viftereim Bilverksted Prisforespørsel: Har en Toyota Yaris.


Og så får du mannen din til å bytte den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg