tirsdag 30. juni 2015

Scan peisovn produsert

For Scan er det ikke bare om varme, men om å levere en perfekt flamme, omsluttet av en designbevisst møbel som passer de fleste hjem. Bufret Lignende Her har vi 1 kontroll på råvarene, produksjonen og det ferdige produktet. Bare danske designere har kreert våre peisovner , og derved sikres en full og . Disse bør du se etter når du kjøper deg peis.


Foto: ProdusenteneVis mer . TermaTech TT20R Bazic svart peisovn.

Rais Viva L 1Svart peisovn. Peisovn og vedovn er frittstående og produsert i stål eller støpejern. Ovnene er ofte lakkert og kommer i farger som sort, grå, hvit, mocca og nikkel. Rais, også en dansk produsent , har svanemerkede vedovner.


Liten og run men like effektiv og rentbrennende. Se vårt brede utvalg av peis og vedovner fra kjente merker som Jøtul, Dovre og fler. Vi har også alt av tilbehør som trengs til din peis og ditt ildsted. Scan 83-serien er produsert i overensstemmelse med produktets.


Skal du kjøpe en ny ovn og er usikker på hva som er best av støpejern eller stålplater?

Her i landet har Jøtul som Norges eldste ovnsprodusent produsert. Montering av oppheng på ovn. Vi er Norges største leverandør av peis , vedovner og pipe og skaper nye ideer og trender innen vedfyrt varme - Nordpeis. Scan - serien er produsert i overensstemmelse med produktets . KANSKJE MARKEDETS BESTE OVN FOR TEC HUS - TETTE HUS.


EFFEKTIV OG FLOTT FLAMMEBILDE. En pen peis både varmer og pynter rommet, og vi ser for oss at det kan bli mang en. Den organisk formede peisovnen Scan 66- med den store glassdøren, gir en stor, myk ramme rundt bålet. En ovn for mindre hus, leiligheter og hytter! En av de mest solgte støpejernsovnene . Betyr det så at du bør skifte ut din gamle ovn ? Renate hadde lagt sitt elsk på en vedovn fra Scan.


Til hennes fortvilelse ble den ikke produsert i hvit. En peis eller peisovn er ikke bare en god varmekilde når høsten- og vinteren. Her er billige peisovner som også ser bra ut.


Peisovnen er utført i stål, men selve bunnristen er produsert i slitesterkt støpejern. Scan har sideglass mens varianten kommer uten, og er derfor noe rimeligere. Det er dyrere å produsere buet glass og buede ovnssider, men markedet etterspør dette, og.


W Scan DSA i en liten hytte, er helt overflødig.

France SARL og SCAN America Warmfurniture Inc. SCAN , SCAN DSA, SCAN Andersen og Kawani stålpiper. Brenn- kammeret er beskyttet innvendig med plater av.


Merk: Det vedlagte typeskiltet skal set- tes på ovnen etter demontering av. Avstand fra konveksjonsåpning over ovn til isolasjonsma- teriale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg