onsdag 10. juni 2015

Rørklemme for pe rør

Skviseverktøy er godt å ha for hånden når uhellet er ute, vannstrømmen stoppes effektivt og reparasjonen kan utføres. Ved vannlekkasje på PE - rør stopper . Et kraftig avstengingsverktøy for rask stenging av ødelagte rør eller på steder der det ikke er mulig å slå av vannet for å foreta nødvendig tilkopling. Klemmeværktøj med gevindspindel, donkraft eller hydraulik. Velg mellom et stort utvalg av slanger, overganger og koblinger.


Se mer og bestill online her!

Dette er et kraftig stenge-verktøy for hurtig avstegning av avrevne rør , eller hvor det ikke er. Anvendes til lukning af gennemstrømning på PEL og PEM rør. Se vores store sortement af van varme og sanitet på vvs1. Køb IBECO - mm rørklemme til PE - rør nemt og sikkert - Altid lave priser og gode tilbud på WATTOO.


DK - Stort udvalg af Elartikler og VVS. Dobbel rørklemme i forkrommet ABS-plast. Rørklemmen er beregnet for klemming av synlige forkrommede rør innendørs.


Beskyttelsesplugg for å skjule . Hydraulisk rørklemme for PE , pex og lignende rør.

For vvs og va håndverkere m. Som et stort byggevarehus, har vi også en stor VVS avdeling, der man kan velge og vrake blant nipler og koblinger til meget konkurransedyktige priser. Minste bestilling 25stk=1stk 25meters kveil. SOUrørklemmer brukes til å begrense strømmen i PE - rør.


Ulike diametere kan innkvarteres ved å bruke riktig Rør stopp innstilling. Festemateriell til rør - ulike varianter. PE og PP klammer har fordeler i utsatte miljøer.


Slangeklemmer til montering på slangestuss o. Flenser, varmgalvaniserte. Bruksområder: Rustfrie rør , maks 2°C, ulegerte stålrør, maks 2°C, rør av stiv termoplast og rør av hardplast. Klammer nedefor leveres uten skrue og mutter.


DN 1DUKT RØR C-1UNI TYT PE-C 8. Pe rør klemme - Du kan finde på vores side. K- rør er fleksible plastrør i PVC som leveres i kveiler på henholdsvis og 1meter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg