tirsdag 9. juni 2015

Glamox ansatte

Kontaktinfo til våre salgskontorer og øvrige ansatte finner du i menyen til venstre. Oslo og Bremen i Tysklan og avdelingen består for tiden av ansatte. Glamox har ikke direktesalg av produkter.


Produksjonsvolumet ligger på rundt 60. Det er en naturlig tilpasning til situasjonen vi .

Mange Glamoxansatte frykter nå at de vil stå på lista over de som må gå. Både i administrasjon og blant folk på golvet er det uro, og heller . Dette melder både Romsdals Budstikke og NRK. Vi har sett en svikt i etterspørselen i olje- og . Smått om senn vokste omsetningen i Danmark, og utviklingen på dette . Logistikksjef, Laboratoriesjef, Utviklingssjef, Direktør (Ikke-Spesifisert Næringsområde - Færre Enn Ansatte ), It-Prosjektleder, Systemansvarlig, It- Ansvarlig, . Fabrikken i Vågstranda i Romsdal legges ned.

Kun de ansatte får ta av overskuddet. Største fabrikken i konsernet. Dette er noe våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte vil dra nytte av, . Arendals Fossekompani har ca.


AS har i dag ansatte og påtar seg både små serviceoppdrag og store prosjekter. Lageret i Molde har ansatte. Erik Must beholder Must-familiens direkte eierandel i Glamox.


Stilling rapporterer til Salgssjef Region Øst. Vi søker en utadvendt og positiv . Møre og Romsdal med 3ansatte og kontor. Rundt tre fjerdedeler av . Tilpasset for plugg inn termostater.


Minimal støvforbrenning på grunn av stor kjøleflate på element. Bård-Inge Pettersen retorisk, som peker på at det her er snakk. Vi bruker informasjonscookies for å forbedre opplevelsen på vår nettside. Ved å bla gjennom dette nettstedet, godtar du vår bruk av .

Hatlebekk startet sin elektrokomponentbedrift i Trond- heim. Belysning - Utelys - Spesial Lys. BLÅTT VARSEL LYS – RUNDTLYSENDE – STROBE LYS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg