mandag 15. juni 2015

Veggklokke design

Uansett hvordan du disponerer tiden din er den viktig å holde styr på. Veggklokke med Svingarm, Sink, 15. AJ City Hall Royal veggklokke , Arne Jacobsen Clock, Arne Jacobsen.


Vitra Sunburst Clock, valnøtt, Vitra Design , George Nelson. Hos Chilli finner du Klokker i høy kvalitet til god pris – fra 1kr.

Stort sortiment av Klokker i variert stil og design. Trygg E-handel med dagers angrerett. Pynt opp hjemmet med stilige veggklokker og bordklokker fra kjente merkevarer. En klassisk rund klokke , et lekent gjøkur eller en tekanne med visere? Med sin delikate og rene design passer denne både på kjøkkenet, . Dette skyldes at Alessis formgivere har felles trekk – de er blant de fremste i sin generasjon og har en forståelse for design - og kunsthistorie.


Vårt designteam har utviklet en serie tidsriktige “must have”- veggklokker. Urskiven har tall og visere og det eneste du behøver å gjøre.

Elegant og enkel veggklokke. Stilrent veggur i to forskjellige utførelser, en krom- og en kopperfarget variant. Klokken er analog og har time-, minutt- samt . Drives av ett AA-batteri (selges separat). Er du alltid litt sent ute?


Få bedre kontroll med en flott veggklokke eller bordklokke fra JYSK. Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design. Georg Jensen Living sine mest ikoniske design. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet. Vi har veggklokker for kontor og skole i ulike modeller.


Stillegående veggklokke , Ø4mm. En liten diskret klokke setter et mindre avtrykk på den øvrige innredningen, mens en stor, synlig klokke blir en viktig del av innredningen. Hjem og bolig › Veggur og klokker Bufret Søk etter billige Design veggklokker i Oransje på Kelkoo Norge. Finn lavest pris på Veggur og klokker fra en rekke nettbutikker. Vi hjelper deg å spare penger på.


Rund veggklokke med urskive i eget design.

En veggklokke som også er et smykke på veggen. Dobbel ring gir den det lille ekstra i forhold til andre klokker. En virkelig flott veggklokke i et kult design.


Den finnes i flere størrelser, . Leveres med Rolex logo i klistremerke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg