onsdag 10. juni 2015

Brødfjøl med rist

Modern House, brødfjøl med rist bøk. Brødfjøl som samler smuler under en avtagbar rist. Mindre smuler å sope bort på benken, og lett å . En brødfjøl er perfekt for deg som vil slippe å irritere deg over brødsmuler som er. Den har en praktisk rist .

Hold kjøkkenbenken ren med et robust skjærebrett i tre. Skjærebrett med smulefanger. Vil du ha skjærebrett som er ekstra enkle å rengjøre? Da er skjærebrett i plast som skapt for deg. Tilbudspris 39- Før 49-.


KCFLEXCUT: kuttematter - fleksible. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt .

Vi bruker cookies for å gjøre nettsidene relevante for deg. Cookies er knyttet til IP- adressen din, og er ikke knyttet til andre personlige opplysninger. Helst så billig som mulig og i Bergen. Skal være en del av innflytningsave til venninne og jeg er blaaakkk :). Jeg fant en på kitchn nettbutikk som . Du får brødfjøl med rist oppå selve fjøla.


Hvorfor heter det fjøl egentlig? Uansett da, så får du sånn . Kjøp brødfjøl online hos confidentliving. Fjøl med praktisk rist som er laget av miljøvennlig bambus og en elegant brødkniv i stål.


Paul Bocuse brødfjøl med rist og Chef brødkniv (1) . Volum og vekt gjelder hele pakken. Chef Nagano Bamboo fjøl, medium 34x26x2cm. Utført i miljøvennlig bambus.


Laget av norsk bøk med smulefanger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg